zaterdag 27 augustus 2011

Even van me af zeuren, hoor!


Ik moet even van me af zeuren, hoor!

Ten eerste: Wat is Incredimail toch een vervelend programma! Ik had gisteren even op mijn moeders computer op Hotmail.com ingelogd om mijn post te bekijken. En ik ben vergeten uit te loggen. Belde mijn moeder gisteravond op: Ik krijg AL jouw emailtjes binnen op mijn Incredimail! Honderden! Huh?? Telefonisch heb ik haar naar de uitlogplek van hotmail gedirigeerd zodat ze mij uit kon loggen en zichzelf in. Dus nieuwe berichtjes kwamen niet meer bij haar. Vanmorgen ben ik dus maar weer even naar haar toegegaan om te kijken hoe dat nou zomaar kan! Maar in incredimail zelf stond dus alleen het account van mijn moeder, zoals het hoort. Dan is het toch van de achterlijke dat incredimail zomaar MIJN hotmail account inleest, zonder dat ik daar opdracht voor geef??? Ik heb de hele boel maar weer gewist. Mijn moeders account weggehaald en weer opnieuw ingevoerd. Daarna las hij alleen HAAR emailtjes in, zoals het hoort! Dat is nou al twee keer dat ie vreemd doet. De vorige keer las hij haar emailtjes dubbel in. Ik heb nu maar gezorgd dat er alleen emails van de laatste week op de server achterblijven. Misschien helpt dat.... :-/

Ten tweede: Ben net naar de C1000 geweest. Sta ik in een kletsnatte regenbui mijn karretje netjes weg te zetten. Krijg ik dat &%%^$# muntje er niet uit! In een andere rij geprobeerd....nu in een wolkbreuk....ook niet! Oehhhhh. Kommer! Oehhhh. Kwel! Dan maar niet....Mijn bui zakte al tot onder zeeniveau....

Ten derde: Sta ik bij de flappentap geld te pinnen. Heb uiteraard NET mijn pincode ingetoetst en de hoeveelheid geld dat ik wens te ontvangen, krijg ik de melding: Er is een storing opgetreden! Ja, hallo, wat voor storing dan?? Is het geld op? Zit het klem van binnen?? En wat moet je dan? Pinnen bij de andere automaat en het risico lopen dat er toch nog wat uit de kapotte komt, wat een ander iemand dan mooi in zijn zak kan steken? De automaat sprong weer gewoon op zijn welkomstbericht. Tja. Nog maar eens proberen dan. En nu werkte het prima, kreeg m'n geld, alleen kon ik nu weer geen bonnetje krijgen. Wat een gedoe! Maar even heel goed de afrekening in de gaten houden om te kijken of er nu niet dubbel afgeschreven is!

Zo! Ik ben uitgezeurd. :-) Dat lucht wel even op! Ik hoop dat het weer nu een beetje op gaat klaren. Morgen hebben we een familiedag in Duinrell. Alle werknemers mogen hun ouders en vriend meenemen voor een gratis dagje in Duinrell. Daar kikker je van op! Zou dat echt zo zijn? Ik heb er zin in! :-) Mariska is toevallig morgen vrij, dus nu kan ze zelf ook eens in de attracties!
Daarna gaan we gelijk door naar mijn zus José, die viert ook haar verjaardag. Druk dagje, maar wel leuk!

Bovenstaande rozen (52 rode, 1 witte) kreeg Mariska van Alex tijdens hun 1-jarige verkeringsviering. Lief, hè? Ze zijn 's avonds op Scheveningen lekker uit eten geweest.

Geen opmerkingen: