vrijdag 16 september 2011

Kappertje, Zumbaatje, ECG'tje, kraampje.....


credit hier

Mijn haar zat niet meer, dus dan wil ik INEENS naar de kapper. NU! Ben dus rond gaan bellen waar ze een plekje hadden en ik kon terecht bij een kapper waar ik al eens eerder geweest was. Niet de Kinki, daar kun je helaas nooit binnen een half uurtje terecht. :-/
Mijn haar ging gewassen worden. "Wilt u dat ik de stoel aanzet, mevrouw?", vroeg de kapster. "Huh? T'is toch geen elektrische stoel, hè?", vroeg ik. Nee, mevrouw, t'is een massagestoel.....Zooo dan! Daar kan ik wel aan wennen! Lekker getut aan mijn hoofd en tegelijkertijd de masserende bewegingen van de stoel die van mijn onderrug naar mijn schouders gingen! Ik viel zowat in slaap!
Maar goed, mijn haar is weer geknipt. Bij een gewone kapper dus. En nu zit het ook gewoon. Niks bijzonders. Beetje saaiiiii. Ik heb er alweer een beetje spijt van. Nou ja, morgenavond nog maar even een nieuw kleurtje erin mikken. Dan lijkt het misschien nog wat!

Vanavond eerst nog naar de Zumba. Jeetje, wat is een week snel voorbij gegaan!
En ik heb dus helemaal geen spierpijn gehad! Is het niet fantastisch!! Zou dat deze week ook weer zo zijn? Laten we het hopen! Mijn hart zal het wel weer flink te verduren krijgen, maar daar moet het tegenkunnen. Ik heb maandag een ECG laten maken. Het aanbrengen van de plakkers neemt meer tijd in beslag dan het filmpje zelf. Nou, filmpje... meer een momentopname van 3 seconden. Stelt niks voor! De uitslag heb ik nog niet. :-/ Ik belde de volgende dag keurig op tijd, maar de dokter was er niet. En op de andere dagen heb ik er niet meer aangedacht of ik was niet thuis rond de tijd dat je kunt bellen voor uitslagen. Je hebt ook maar een half uurtje de tijd daarvoor. Waardeloos. Maar goed, ik ga ervan uit dat het goed is, anders had hij zelf wel gebeld.

Morgen is er weer de jaarlijkse uitmarkt in Zoetermeer. Enjoy treedt dit jaar helaas niet op, maar we bemannen (bevrouwen eigenlijk) wel een kraampje op het Stadhuisplein. Misschien kunnen we nog wat nieuwe leden binnenhalen! Komt allen langs zou ik zeggen. Gezellig! Hennie en ik staan er tussen 14.00 - 15.00.

Geen opmerkingen: