zaterdag 17 september 2011

Zumba en Uitmarkt....


credits hier

Wat een verschil met vorige week! Nu waren we maar met zijn vijfjes bij de Zumba! De rest is niet op komen dagen. Geen idee waarom. T'was wel weer zwaar, hoor! Vooral zo tegen het einde. Toen werden er gewichtjes uit een kast getoverd. Sta je daar te zwieren en te zwaaien met in elke hand 1 kilo! Pfff! Dat voel je wel in je schouder- en armspieren. En toch had ik vanmorgen weer geen spierpijn! Wat dat betreft is het wel een perfecte sport voor me. Het heeft geen bijwerkingen. Deze keer heb ik op mijn blote kakkertjes gezumba'd. En in een topje. Dat scheelt weer een hoop hitte!
Ben benieuwd wat er volgende week uit de kast gehaald wordt. Ik zag nog skippyballen liggen ook...Nooit gedacht dat er attributen bij gebruikt zouden gaan worden. :-)

Vanmiddag was het, ondanks de buiige regen, flink druk in het stadshart. Het trekt toch een hoop mensen zo'n cultureel festival. Ons kraampje stond op een leuke plek. We waren goed herkenbaar als koor Enjoy. Onze laatste koorfoto was flink uitvergroot en als achtergrondje opgehangen. De leden die vandaag in de kraam hebben gestaan droegen allen de koorkleding met sjaal. Op de tafel lagen folders en plakboeken van optredens door de jaren heen. Leuk om daar eens door te bladeren trouwens. Het koor bestaat alweer zo'n 22 jaar, zag ik. Ik zit er zelf volgende maand ook alweer 15 jaar op. Als je zo de oude foto's bekijkt is er best wel veel verloop geweest in het aantal leden. Maar toch hebben we een grote groep oudgedienden. T'is ook zo'n gezellige club! Ik blijf nog wel een aantal jaartjes van de partij. Ik heb het nog steeds naar mijn zin!
Er zijn nog video-opnames gemaakt ter promotie van de Zoetermeerse verenigingen. Lenie had een praatje over het koor voorbereid. Ze was best zenuwachtig, maar het ging hartstikke goed! Dat filmpje komt uiteindelijk op YouTube te staan. Leuk!
Toen mijn tijd bij de kraam erop zat heb ik nog even geluisterd naar een ander Zoetermeers koor 'Just For Fun'. Jee, wat een groot koor! Ze hebben o.a. een mooie en waardige uitvoering van 'Angels' van Robbie Williams ten gehore gebracht. Klonk prima!

Geen opmerkingen: