woensdag 16 november 2011

Driesprong, theekransje, Montezuma's Revenge....



Wat een woensdag! Druk, maar leuk! Vanmorgen had ik met Sylvia afgesproken bij de Driesprong om daar de kerstshow te gaan bekijken. Wat hebben ze het daar toch mooi ingedeeld! Alles op kleur en als je de route loopt kom je vanzelf overal langs en mis je niks. Ik heb weer met van alles in mijn handen gestaan, maar toch heb ik weinig gekocht. Alleen een bos. Bomen,dus. Bomen in allerlei verschillende maten om leuke kerstscenes te maken. Zal leuk staan bij mijn groepje engelse carolssingers. Ook kwam ik nog kop en schoteltjes tegen van mijn nieuwe servies. Hadden ze toen ik de borden kocht niet, dus ook maar gelijk ingeslagen! Hier nog even een fotootje van vanmorgen...



's Middags had ik het wekelijkse theekransje hier, mijn moeder, mijn zus, mijn nichtje en mijn twee achternichtjes. Op de vraag wat Joséphientje voor Sinterklaas zal zingen als ze haar schoentje ging zetten, kreeg ik als antwoord een mooi lied: Happy Birthday to ME, happy birthday to ME! :-) Ze is dus veeeel meer met haar eigen verjaardag bezig dan met die van de Sint. 15 December wordt ze namelijk 3 jaartjes oud. Wat gaat het snel! :-)

's Avonds was het tijd voor ons eerste theaterbezoek van dit nieuwe seizoen. Jan en ik zijn naar Montezuma's Revenge geweest. En geen spijt van gehad! T'is een acapella groep van 5 man. Ze zingen moderne nummers. Hun vertolking van Tom Jones' kiss was geweldig. Ze begonnen liggend en heel lui zingend om met een halve striptease te eindigen! Ook het nummer 'Fireflies' van Owl City was heel mooi. Dat kreeg extra effect door de belichting. Hun stemmen passen zo perfect bij elkaar. De bas was toch wel mijn favoriet. Hij had echt een sexy stem. :-) Ze eindigden met een kort nummertje als extra toegift, zittend op het randje van het podium, geheel onversterkt. Zo mooi, ik kreeg er traantjes van in mijn ogen!
En nu zijn we alweer thuis en staat de thee te trekken. Tijd voor een bakkie, en daarna tijd voor bed. Slaap lekker allemaal!

Geen opmerkingen: