zaterdag 26 november 2011

Muziek en gedichten....


credits hier

Gisteravond vierde neef Thierry zijn verjaardag. Ook alweer 28 geworden. Waar blijft de tijd! De gitaren kwamen al snel te voorschijn. Dat wordt vaste prik, geloof ik. Zijn jeugdvriend Dani was er ook, en die begeleidde al snel op het (soms wel erg valse) orgel. Ze houden zo van muziek! Oma's gehoorapparaten kraakten ervan, vertelde ze me. :-)

Vandaag heb ik een beetje aangemodderd. Niet dat ik niets heb gedaan. Maar allemaal van die losse flodders die noodzakelijk doch niet opvallend zijn, zodat je niet eens ziet DAT je ze gedaan hebt. Hmm, beetje vaag nu ik het zo teruglees. :-)

Ik heb ook nog even flink mijn best gedaan met een Zumba video. Even het luie zweet eruit! Per slot van rekening hadden we eigenlijk gisteren moet Zumba-en. Zo heb ik het idee dat het niet gelijk versloft bij mij. Ik kreeg trouwens een goeie tip van Manon om eens te kijken bij Pro Patia, een gymvereniging. Was ik zelf nog niet op gekomen, sportief als ik ben. Ahum. En inderdaad, volop Zumba daar! Alleen weer niet in onze wijk. Nou ja, dan toch maar elders. Kan niet anders! En de prijs is ook een schijntje! Volgende week maar eens een proeflesje mee gaan maken!

Wat ik ook nog heb gedaan vandaag.... Sinterklaasgedichten gemaakt! Er zijn er drie af! Nog maar twee te gaan! Moet lukken voor volgende week maandagavond! Ik heb wel weer binnenpretjes gehad bij het dichten. Gniffel, gniffel. En dit jaar is Alex ook de klos natuurlijk! :-) Zodra dit blogbericht wordt gepost gaat bij hem een riedeltje af in zijn Iphone, dat heeft hij zo ingesteld. Volgens mij is hij altijd de eerste die mijn blog leest! Nou Alex, maak je borst maar nat met Sinterklaas! ;-P Gna, gna!
*Weer een binnenpretje*

Ik heb inmiddels ook weer de jubileumshow van 'The Phantom Of The Opera' zitten kijken. Je weet wel, die show die we met Jan z'n verjaardag hebben gezien. Helaas, Suzanne, weer een te groot bestand om even over te bliepen! Maar je houdt hem tegoed, hoor, de eerstvolgende keer dat ik naar Lutjebroek kom! :-)

Tijd om eens te kijken wat er nog in de vriezer zit. Het schiet maar niet op! Hmmm, dat wordt poffertjes eten vanavond. Met nog een paar kippenboutjes uit de vuist. Ik weet het: een rare kombinatie.
Morgenochtend maak ik een taart van bladerdeeg, gele room en bosvruchten. Dan zijn er weer twee pakjes op! Pfffff.

1 opmerking: