dinsdag 29 november 2011

Over blubberbillen en tegenvallers....


credits:
paper...Oklahomadawn
tube...Kahlan
flowers...FarFarHill/WishingonaStar

Vanmorgen hebben mijn zus en ik weer een nieuwe Zumba-proefles meegemaakt. Lenie moest werken, dus helaas kon zij niet mee. T'is weer een behoorlijk eind weg, en dat is weer een minpuntje. De les op zich ging prima. T'was in een gymzaal, dus uitstekende bewegingsvrijheid voor de ongeveer 16 vrouwen die er waren! Da's wel wat anders dan ons vorige Zumba avontuur. Dat speelde zich af in een omgebouwde huiskamer. :-/
Vanochtend was het echt Zumba dance. Geen gewichtjes! En gedanst hebben we! Tot het zweet weer van onze lijven afdroop! Het bleek dat er juist vandaag een vervangster was voor de eigenlijke lerares. Maakte ons niet uit, we kenden de andere toch nog niet... Ze had het allemaal goed voorbereid. Had hele dansjes klaar en deed ze prima voor! Soms was het allemaal even niet bij te houden, maar dat komt wel in de loop van de lessen. Ging zij naar links, ging ik naar rechts.... Volgens mij zijn mijn hersenhelften verwisseld! Mijn flesje water heeft weer flink dienst moeten doen! Dat heb je echt wel nodig, tijdens en na de les. Al dat luie zweet is er dan uit en moet aangevuld worden! De groep op zich was ook leuk. Genoeg vrouwen van onze eigen leeftijd, kompleet met blubberbillen en dito buiken! Dat geeft de burger weer een beetje moed! :-)
Maar goed, het was wel weer ver fietsen. Vooral zal dat het geval zijn voor Lenie en mijn zus. Daarom gaan we volgende week in Lenie's wijk een proefles nemen. Kijken hoe het daar is....:-)

Vandaag kreeg ik de nieuwe muziek binnen voor de Scratch van Februari 2012 in Leiden.
Wat een tegenvaller!!! Er zouden 6 nieuwe nummers zijn. Eentje ervan wordt door een solo sopraan gezongen, dus daar vissen we al achter het net! En dat leek me zo'n prachtig nummer om te zingen!! Mooi niet, dus! ;-/ Ik had hem dan wel liever in het engels gezongen, maar goed...



En van de andere 5 nummers blijken we er bij 4 maar een beetje bij te hangen als achtergrondkoortje. Ook niet leuk om b.v. alleen maar 72x (ja, echt, ik heb ze geteld!) I-ngo-nya-ma-neng-wé-na-ma-ba-la te zingen in de 'Circle Of Life', of een beetje te hemm, hemm, hemm, hahahahaha'en, hoo-ooh-wah in 'I just Can't Wait To Be King'. Neeeeejjjj, dat valt weer even een beetje tegen allemaal! Jammerrrrr!!
Maar goed, de dag zelf wordt toch wel leuk en ook de oefenmiddagjes. Dat maakt het weer een beetje goed! :-)

Geen opmerkingen: