zondag 13 november 2011

Zingen en strijken...


credits hier

Gistermiddag hebben we met het koor gezongen voor de bejaarde medemens in Huize 'het Anker' in Voorburg. Goede ontvangst voor ons als koor met koffie/thee en wat cakejes.
We stonden met maar 4 sopraantjes, waarvan er nog eentje na de pauze langs de kant ging zitten vanwege hevige vermoeidheid. Maar toch hebben we er redelijk goed gezongen volgens mij. Ook al was onze dirigent er niet helemaal met zijn hoofd bij. :-) Hij kondigde verkeerde nummers aan, begon in een verkeerde toonsoort, sloeg bij een ander nummer zomaar een gedeelte over en voegde bij weer een andere nummer zomaar een heleboel extra pianospel toe. Zijn we niet gewend van hem! :-) Maar ja, je kunt je dag wel eens niet hebben natuurlijk.

Gisteravond ben ik de hele avond wanhopig beziggeweest met de Sintachtergrond van deze blog. Ik heb zowel Internet Explorer als Google Chrome als browsers op de pc staan en in beide browsers werd de achtergrond verschillend weergegeven. Hoe krijg je dat gelijk?? Hoe zorg je ervoor dat hij goed passend is? Hoe zorg je ervoor dat je achtergrond niet herhaald wordt, zodat er ineens overal sinten en pieten tevoorschijn komen? T'was een hele uitzoekerij, maar ik ben er nu wel zo'n beetje uit. Na weer een hoop gerommel in de HTML van de blogger pagina en een aantal aanpassingen van het ontwerp zelf in psp, is het in mijn ogen nu wel aanvaardbaar hoe het eruit ziet. Dik tevreden ben ik niet, maar ja....Sint licht zijn hielen toch weer over een paar weekjes, dus we doen het er maar mee!
Ik heb trouwens de hele intocht van Sinterklaas gemist gisteren. Jammer. Ik vind het altijd wel even leuk om te gaan kijken in het stadshart. Mijn piepkleine achternichtjes zijn wel geweest. Ik heb al foto's gezien van Joséphinetje en Géneviève met hun pietenmutsjes op. Schattig! Maar ik weet niet of ze het leuk of eng vonden, dat zal ik nog wel horen.....

Vanmorgen heb ik een gigaberg aan strijkwerk weg staan te werken. Uren ben ik bezig geweest! Jakkes! Wat heb ik er toch een hekel aan! En nog is het niet helemaal klaar. Ik had gewoon geen hangertjes genoeg! :-) Dat is mijn smoes voor de dag! ;-P

Geen opmerkingen: