woensdag 21 december 2011

Bijna kerst....


credits hier

De dagen gaan zo snel! Ik heb het gevoel alsof ik overal achteraan loop te rennen en overal te laat voor ben. Is helemaal niet zo, want alles wat gedaan moest worden is tot nog toe gedaan. Kerstkaarten zijn op de bus. (Ok, veel te laat voor de buitenlandse adressen, maar toch.) De gerechten voor 2e kerstdag zijn verzonnen, boodschappen voor gedaan en ingepland. De Creoolse Kersttulband is ook gebakken en is ook ingepland voor het versieren. Vanmorgen heb ik een tulband met nootjes en vruchtjes gebakken voor in de pauze van ons kerstconcert van morgen bij Enjoy. Ik heb toch zo'n plezier van een glazen tulbandvorm die ik ooit heb gekregen van tante Ger, een oude tante van Jan. Uit DIE vorm komt de tulband tenminste eruit als een tulband, met zijn tul op zijn plek! De Creoolse kersttulband had ik in een gewone blikken vorm gebakken en prompt kwam dus alleen de onderpartij eruit storten. Zijn hoed bleef lekker kleven. En zie er dan maar weer een mooie taart van te kleien! Die wordt dus extra mooi versierd! (Lees: lelijke stukken worden als de wiedeweerga weggemoffeld) Ach, als de smaak maar goed is....;-)
Maar ik lig op schema met alle kleine klusjes die bij kerstmis horen.

Gisteren op de Zumba was het weer gezellig. :-) Saray, onze spring-in-het-veld-lerares, had speciaal allerlei kerstmuziek meegenomen. Prima om je bij in het zweet te werken. Je werd ook nog geacht luidkeels mee te blèren, dus ik was helemaal in mijn elementje. Aan het eind nam ze ons al dansend mee in een grote kring. En iedereen kwam aan de beurt om in die kring solo een dansje te doen die de anderen dan ook moesten doen. Oei, daar hou ik dus weer helemaal niet van! Alle ogen gericht op...... :-/ Ik zag mijn zus ook al verschrikt rondkijken van 'Oh, jee, dalijk ben ik aan de beurt!'
En wij KENNEN nog helemaal geen dansjes uit ons hoofd!! Maar Saray heeft ons prima geholpen en deed gewoon even wat voor. En zo hebben wij toch onze halve minuut van roem mogen ondervinden! Eng? Echt wel! Maar we hebben het toch maar mooi gedaan!
Vanaf januari komt Saray met een totaal nieuwe choreografie. Ook voor de anderen is dat dan nieuw. Wel zo prettig! Sta je niet als enige te stuntelen!

Geen opmerkingen: