donderdag 1 december 2011

naar Youp...



Gisteravond was weer een theateravondje. Dit keer hadden we kaarten voor Youp van't Hek. Hij was al een paar dagen bezig in Zoetermeer met twee optredens op één avond. Hij is dan ook bezig met de try-outs voor de oudejaarsconference. Grappen die bij het publiek niet goed vallen haalt hij er dan uit. Zegt ie! :-) Nou, echt niet! Ze waren weer flink grof. Soms zit je er een beetje bij met plaatsvervangende schaamte. Maar dat maakt het juist wel leuk! Ik kijk nooit meer op dezelfde manier naar rugtasjes trouwens.... :-)

Vanmorgen op het koor zijn we weer verder gegaan met de kerstnummertjes. Nog even en dan is alweer ons eerste kerstoptreden. Op 17 december zingen we voor 'de stichting de Zonnebloem' en op donderdagochtend 22 december geven we een kerst-, (gemixed met gewone nummers), concert voor eigen publiek in de Patio. Ik hoop dan wel dat de opkomst van de leden dan een beetje beter is. Vandaag misten we er ook een boel. :-/

Morgen ga ik maar weer eens even bloed laten prikken. Dat wordt vroeg opstaan want ik moet nuchter zijn. Ik heb wel het idee dat mijn bloed nu beter in orde is door die staalpillen. Ben niet meer zo moe! Ik val niet meer zomaar in slaap 's avonds op de bank! En soms heb ik zelfs energie voor tien! Maar meestal zit ik zo rond de 7, denk ik. Is toch ook voldoende? Ach, flikker toch op! (zou Youp zeggen!) De boog kan niet altijd gespannen zijn!

Geen opmerkingen: