donderdag 29 december 2011

Uitverkoop!


credits hier

Iedereen is uithuizig op dit moment. Manlief is op visite bij een oud collega van hem en de kinders zijn zojuist naar de bioscoop vertrokken voor de film 'Mission Impossible'. Als dat net zo'n herriefilm is als 'Superman Returns' die nu hier opstaat, dan benijd ik ze niet! Maar dalijk schakel ik over naar de BBC voor Dickens 'Great Expectations', een heerlijk RUSTIG kostuumdrama.
Gisterochtend ben ik al vroeg vertrokken naar Den Haag. De uitverkoop lonkte! Ik ben geslaagd voor twee winterjassen. Beide voor de helft van de prijs. Da's leuk zaken doen! Ben ook nog even doorgelopen naar Dille & Kamille. Wat een leuke zaak is dat toch! Maar toch... de soeplepel die ik hebben wilde hadden ze niet! Wel een kleinere, maar dat is niet de bedoeling. Heb nog even een uitgebreide ronde door dat deel van Den Haag gelopen en steeds als ik daar wandel ben ik zo blij om een Hagenaar van geboorte te zijn. Zulke mooie pandjes! Zulke mooie uitzichtjes! In de passage zit ook nog een grote keukenartikelenzaak, DOK. Maar ook daar hadden ze niet wat ik zocht. T'was of weer een kleintje of een gigagrote gaarkeukensoeplepel. Wil ik niettttt. Pffff. Ik weet nu wel dat ik maat 9 nodig heb. Dus mensen, kijk ook eens hier en daar voor me...:-)

Gistermiddag was het theekransje hier. Gezellig! De kindjes erbij. Twee heel verschillende kinderen trouwens. Ook zo leuk om mee te maken. Aan Joséphine kun je echt merken dat ze van spanning en sensatie houdt. Is ook het liefst de hele dag buiten om steentjes en takjes te verzamelen (een echt boogschuttertje). Géneviève is een klein scharrelaarstertje. Die gaat haar eigen gang en is stiknieuwsgierig overal naar. (kreeftje, hè!) Vooral wat er toch in al die laadjes en achter die gesloten deurtjes zit. We hebben nog wat foto's genomen, waaronder weer eens een 4-generatie foto. Ik voeg er hier wel eentje toe. De rest staat al op mijn facebook en mijn hyves.

Vanmorgen hebben Jan en ik de kerstboom al weer afgetuigd. Ik had er ineens genoeg van van dat ding. Kerst is klaar, geweest, finito. Weg ermee. Ik miste ook mijn staande lamp. 's Avonds was het maar moeilijk lezen als ik op de bank zat. Nu is alles weer bij het oude. Alleen de kerstkaarten plakken nog aan de deur. En dat hou ik zo nog wel even. Tot ik zin krijg om de deuren af te soppen? Ajjj, wanneer zou dat zijn?? ;-) Toch wel voor Pasen??? :-P

Geen opmerkingen: