zondag 8 januari 2012

Over schoenenstress en visites....


credits:
paper....FarFarHill
flowers....Wishing on a star/MZimmermann/Raspberry Road
tag....Superscrap
scatter....Laurie ann
wordart....Ysa
lace and berries...Wishing on a star

Vol goede moed gingen Jan en ik gisteren de stad in om voor hem weer eens het een en ander nieuw te kopen. Vooral bruine schoenen stonden op MIJN verlanglijstje, want de staat van het paar schoenen waar Jan de laatste maand op liep was toch wel erg te betreuren. De zolen zaten vol gaten! Beyond repair! Je ZOU denken dat je die dan maar weg zou gooien. Versleten is versleten. Vooral als er allang een nieuw paar zwarte schoenen voorradig was. Splinternieuw, met de kaartjes er nog aan, in de doos, onder het bed, stonden ze al een jaar lang te wachten op een beetje aktie. Dat zou je denken, toch? Maar zo denkt een Asperger niet, helaas. Afscheid nemen van dingen is erg moeilijk. Boos worden, ruzie maken, zelf erover in de stress schieten, helpt allemaal geen snars. Daar ben ik na 23 jaar huwelijk wel achter. Daar heb ik mezelf mee, dat vreet energie, dus dat doe ik niet meer. Het enige wat ik nu nog van hem verlang is dat hij hele schoenen draagt als ik erbij ben. En dat doet hij dan ook wel, maar ik moet hem er wel even aan herinneren...:-)
Maar goed, we zijn geslaagd voor bruine schoenen, een broek en twee truien. Victorie! En nu maar weer hopen dat ze niet onaangetast de kast in verdwijnen!

Zaterdagmiddag/avond vierde Joke haar 62e verjaardag, dus daar zijn we ook langs geweest. Was best wel druk. Een gekakel van jewelste. Maar het was gezellig. Het werd afgesloten met een chinees buffet waar we lekker van gegeten hebben!

Vanmorgen stond er een kraamvisite op het programma bij baby Ilena, die 11 december geboren was. En laat ik nou net dit weekend weer een koortslip hebben! Dus geen gekus en geknuffel met het wurmpje. Jammer. Maar ze is echt zo snoezig. En zo klein!! Broertje Marnix is in de wolken met zijn zusje. Gaat heel goed. Bovenstaande foto en scrap heb ik vandaag gemaakt. Vers van de pers! Lief, toch?

Geen opmerkingen: