donderdag 26 januari 2012

We will rock you!



Vanmorgen zijn we dan toch echt begonnen met de Queen Workshop bij Enjoy. En er was ook een flinke aanwas aan koorleden. Tenminste...het zijn natuurlijk nog geen officiƫle koorleden, maar wat niet is kan nog komen! We hopen altijd dat er na zo'n workshop weer een aantal mensen blijft 'hangen'. Zeker als ze merken wat een leuk en gezellig koor we zijn! En meestal lukt dat ook wel. :-)
We zijn begonnen met 'We are the champions'. Een 3-stemmig arrangement. Dat was goed te doen en we zijn dan ook al flink opgeschoten met dat nummer. 'Somebody to love', ook 3-stemmig, is wel een heeeel stuk pittiger om intestuderen. Maar dat geeft niet: altijd leuk, zo'n flinke uitdaging! Het klinkt wel al heel mooi, zo te horen! De alten waren helemaal in hun nopjes met een prachtige lage noot die erin voorkomt! Ze lieten hem dan ook met volle overgave uit volle borst horen, wat wel weer heel hilarisch was! :-)
'We will rock you' is wat dat betreft weer een stuk gemakkelijker. Dat 'gleed' er al gelijk lekker in. Maar we zijn er nog niet. Dit waren pas de eerste 3 van de 8 nummers waar we aan geroken hebben. Volgende week weer verder. Ik heb er nu al zin in! :-)
Voor wie ook zin krijgt om mee te komen doen (dat kan nog, hoor!): Zie de Enjoy site voor de gegevens.

Geen opmerkingen: