vrijdag 30 maart 2012

The Magnets....



Vanavond ben ik met mijn zus naar het theater geweest. Ik had kaartjes voor The Magnets. Eigenlijk zou Jan meegaan, maar hij is een weekendje weg met Inspirited.
We waren veel te vroeg bij het theater dus we zijn nog maar even de stad in gegaan. T'was toch koopavond! Bij Xenos heb ik nog lange tapasprikkers kunnen kopen die ik voor een gerechtje voor de aanstaande paasbrunch nodig had. Daarna weer snel terug naar het theater om de show niet te missen!
En goh, wat een leuke show ook weer. Ze waren met z'n zessen, the Magnets. Een groep uit Londen. Ze noemen zichzelf 'The world's best beatboxing and singing sensation'. Of ze de beste van de wereld zijn durf ik niet te zeggen. Maar ze kwamen toch een heel eind! De ene beatboxer gaf nog een solo weg van heb ik jou daar. Geweldig! Om een heel drumstel na te doen met gewoon je stem.....knap, hoor! De lage tonen van de andere beatboxer, een bas, gingen echt dwars door je heen. Misschien omdat we vlak bij een box zaten, maar af en toe had ik het idee dat ik er hartritmestoornissen van kreeg! Af en toe hadden ze ook nog wat ingetogen liedjes. Een beetje barbershopachtig. Heel erg close harmony. Erg mooi. Ze kregen de hele zaal ook nog mee, (compleet MET choreografie!) met het nummer 'Blame it on the boogie'. We hebben ons best weer gedaan! :-)
Al met al was het weer een geslaagde avond. Op naar het volgende theaterbezoek.... en ook weer de laatste van dit seizoen: de Comedytrain. Daar ga ik volgende maand weer samen met Mariska naar toe. Of zou ik Jan nog zover krijgen dat hij meegaat naar Moya Brennan in Den Haag??....... Per slot van rekening heeft hij er nu eentje moeten missen!

Geen opmerkingen: