zaterdag 28 april 2012

Bloed aan de paal......

credits:
paper...APD
frame...Cajoline
clusters....Giny
wordart....HSwa
brush....Giny

Achgossss. Zondag zouden we aanwezig zijn bij de doopdienst van kleine Ilena. Maar helaas gaat dat hele gebeuren niet door. Ut wurmpje is in het ziekenhuis opgenomen!
Ze eet erg slecht. En de laatste dagen (volgens de berichten) nog slechter dan slecht. Ze ligt nu dus voorlopig even met een voedingssonde in het ziekenhuis zodat ze erachter kunnen komen wat nu toch het probleem is. Zo sneu! En ook voor de ouders is het zo'n onzekere tijd zolang je niet weet wat er aan de hand is. Maar Ilena zelf is er, geloof ik, weinig van onder de indruk. Op zowat elke foto staat ze met een vrolijke brede lach. Heel schattig! :-) Nu maar hopen dat het een kleinigheidje blijkt te zijn wat simpel op te lossen valt....

En wat is dat toch met de ouder wordende medemens en het feit dat ze allemaal gaan struikelen en vallen als pionnen op een bowlingbaan? Gisteren heb ik samen met mijn moeder ons wekelijkse marktbezoekje afgelegd. Zij heeft het geduld er niet voor om bij mijn groenteman in de rij te staan, dus ik had haar intussen naar de bakker gestuurd om alvast brood te gaan halen. Ik was al snel klaar dus ik loop ook die kant op. Zie ik ineens Agnes, mijn moeders buurvrouw, op de grond liggen! Ze werd al door 3 vrouwen opgehezen. Tand door haar lip! Bloedend als een rund! Alles zat onder! De zakdoekjes waren niet aan te slepen. En helemaal over haar toeren natuurlijk! Ze hebben haar naar de hal in het winkelcentrum gebracht en haar even laten zitten. Intussen ben ik naar de bakker gelopen om even aan mijn moeder (die daar nog steeds in de rij stond!) te vertellen wat er was gebeurd en dat ik terug ging om te kijken hoe Agnes er inmiddels aan toe was. Het arme mens zat nog steeds te beven als een rietje. Het bloeden was inmiddels een stuk minder al. Ze had wel een flinke jaap in haar onderlip. Heb aangeboden om haar met haar auto naar huis te brengen aangezien ze echt niet kon rijden in die toestand. Er kwam nog een andere buurvrouw uit de flat aan. Die heeft haar meegenomen naar een vlakbijzijnde dokterspraktijk om toch maar even naar haar lip te laten kijken. Geen idee hoe het verder afgelopen is. T'was wel een enerverende ochtend, hoor! Wat een bloed, wat een bloed! :-/

Vanmiddag is het weer tompoucentijd! Nee, er is nu niemand geslaagd.... Maar Mariska en Alex willen kijken of ze nog lekkerder zullen zijn als je ze zelf maakt! Met eigengemaakte banketbakkersroom! Smul! Met dat experiment heb ik totaal geen problemen! Laat ze dalijk maar lekker scharrelen in de keuken! Oh ja, mijn lijn.... daar zou ik eigenlijk aan moeten denken! Ach....;-)

1 opmerking:

Suzanne zei

tompouzen are one of the things Tim has to make perfectly for in his third practical exam!! Good luck Mariska and Alex!!!!