donderdag 12 april 2012

Over muizen, concertjes en sloten.....


credits:

Ik heb weer problemen met m'n muis... Mijn cursortje beweegt soms uit zichzelf als de wiedeweerga over het scherm, of ik krijg hem juist met geen mogelijkheid op de juiste plek. Behalve als ik het draadje een stukje optil...dan werkt hij weer gewoon zoals hij moet. Wat een spullen hebben we toch! En het gekke is: je went er nog aan ook. :-) Het irriteert natuurlijk wel de veters uit mijn schoenen, begrijp me goed, maar toch.... Eer dat ik dan een nieuwe koop? Dat kan even duren. Het toppunt van irritatie is waarschijnlijk nog niet bereikt. Misschien als dalijk het draadje in de lucht houden ook niet meer helpt??

Vandaag was de generale repetitie van ons Queen/Beatles/Abba concert van aanstaande zondag. Dat ging hier en daar niet eens zo slecht! Nee, ik moet het positief benaderen: het ging hier en daar zelfs GOED! Ok, er zijn nog genoeg zwakke plekken, in het ene nummer meer dan in het andere, maar toch heb ik er wel een goed gevoel over nu. Of dat terecht is zal zondag blijken. Als het goed is maakt Jan video opnames. Als ons gekweel geen pijn doet aan de oortjes dan zet ik ze op YouTube.
Maar eerst moet ik zorgen dat de camera in orde is. Batterij opgeladen en genoeg ruimte op het kaartje!! Dat gebeurt me geen tweede keer meer, dat gedoe als op het concert van Inspirited! :-)

Na het koor hadden Patricia en ik een afspraak met onze penningmeester Otto om de kas te controleren. Volgende week hebben we namelijk onze jaarlijkse ledenvergadering. Het zag er allemaal netjes en correct uit voor onze leken-ogen. Patricia had na afloop ook weer wat moois. Ze had toen we aankwamen onze fietsen met een beugelslot met de achterwielen aan elkaar gezet. Dat haalde ze eraf. Maar we stonden nog flink na te kletsen en toen bleek dat ze onbewust onze fietsen weer aan elkaar had gezet, nu met de voorwielen! Konden we nog niet weg! :-) Ze heeft niet veel meer nodig, geloof ik! :-) Komt wel weer goed met je, hoor, Patries! :-P

Geen opmerkingen: