vrijdag 11 mei 2012

Over kleine Ilena en over de Libelle Week

credits:
template...MLD
papers and elements...FMC Designs
clowns....Superscrap

Kleine Ilena ligt nog steeds in het ziekenhuis. Ze blijkt een dysmature baby te zijn. De voeding blijft problemen geven waardoor ze steeds afvalt. In het ziekenhuis hebben ze nu een voedingsplan opgesteld in de hoop dat dat gaat werken. En verder wordt ze ook nog genetisch onderzocht. Zo sneu voor het kleine wurm. Afgelopen vrijdag heeft ze bezoek gehad van de CliniClowns. Schoonzus Karin (die ons op de hoogte houdt!) was er toevallig bij en heeft een paar foto's genomen. Ilena heeft vol bewondering toegekeken wat ze allemaal deden. :-)

Morgen wordt het een drukke dag. Om kwart over 8 ben ik al de hort op, samen met nog 8 vrouwen van het koor. We gaan met z'n allen naar de Libelle Week in Almere.
De kaartjes zijn in de voorverkoop gekocht, de NS etickets zijn uitgedraaid, de treintijden zijn uitgezocht (bedankt Lenie en Bea!), de tafel in een wokrestaurant voor na het hele gebeuren is besproken (bedankt Marjan!)... we zijn er klaar voor! Geen idee wat me te wachten staat. Klunen door het zand? Flaneren over de vlonders? Ellenbogenwerk tussen duizenden andere vrouwen om maar ergens bij te kunnen komen? Ik weet het niet! Ben er nog nooit geweest. We zien wel. Gezellig wordt het zeker! :-)

Geen opmerkingen: