donderdag 27 september 2012

Over verstopte neuzen, klimmende planten en Cloris



Ik had gehoopt dat Mariska's verkoudheidsvirusje aan mijn neus voorbij zou gaan, maar helaas. De afgelopen dagen had ik een flinke loopneus. Dat is achter de rug. Nu zit het allemaal in vaste vorm opgepropt in mijn hoofd. Heerlijk om met zo'n kop een koorrepetitie mee te maken. Ging voor geen meter. Jammer, want we zijn vandaag begonnen met 'Make you feel my love' van Adele. Ahhh, dat wordt zo mooi! Als we het goeie ritme uiteindelijk te pakken krijgen!

Ik zit weer eens in een onrustige periode. Veel aan mijn hoofd. Nergens geduld voor. Met alles tegelijk bezig, alsof de duvel me op de hielen zit. En wat blijkt... het is volle maan! Ik ben echt een maanmeisje, hoor! Je kunt de klok erop gelijk zetten. :-)

Ben druk bezig geweest in de tuin. Had een leuk bakje gekocht met viooltjes.
Die staan nu voor het raam naar binnen te kijken. Verder veel gesnoeid en geveegd. De kamperfoelie heeft het zo naar zijn zin dat ie de regenpijp in geklommen is! Hij zoekt het hoger op! Hij gaat zijn gang maar. Ruik ik hem ook op de eerste etage als ie in bloei staat. Deze foto had ik al in augustus gemaakt....

Verder heb ik mijn winterkleding en schoenen weer eens tevoorschijn gehaald. Ik heb het kaf van het koren gescheiden en een lijstje gemaakt van wat ik nog ontbeer. Ontberen is eigenlijk het goeie woord niet, hè? Ik heb eigenlijk helegaar niks nodig. Maar toch....;-) Er is altijd wel wat te klein, of te kort geworden. Of gewoon niet meer leuk bevonden....:-p

Bovenstaand een scrap van de poezen, Kiwi en Cloris. Zo slecht als Cloris er een tijdje geleden aan toe was, zo goed gaat het tegenwoordig ineens met hem. De kale plekken aan weerszijden van zijn flank zijn weg! De kale plekken tussen zijn achterpoten...weg! Zijn vacht glimt alsof ie met pledge is behandeld! En hij heeft weer vlees op zijn botten. Geen idee wat er met hem aan de hand is! Verliefd? Een laatste opleving?? Ach, vraag niet hoe het kan...ik geniet ervan! Ik hoor hem nog net niet 'I feel good' zingen!

Geen opmerkingen: