dinsdag 16 oktober 2012

Ik blijf sukkelen.....


credits:
paper...Maelia
flower/grass....Maelia
rain...HP/Fanette
bucket...Fanette
Wordart...HSwa

Zal ik wel of zal ik niet naar de Zumba gaan, vroeg ik me vanmorgen af. Ik was er al helemaal klaar voor. Mijn oh zo sportieve outfitje had ik al aan. Mijn flesje water dat me gedurende de les in leven zou houden zat al in mijn tas. Mijn bui schreeuwde om een beetje actie! Maar mijn voet zei: NEE. Hij deed al aan alle kanten pijn. En hoewel ik normaliter vreselijk eigenwijs ben, heb ik nu toch maar geluisterd naar mijn onderdaan. Donderdagmiddag is al bijna nabij! Mijn afspraak bij de krulkoppige podoloog! Oh, ik hoop toch zo dat het door die steunzolen gaat verbeteren! Dat ik weer normaal naar buiten kan. Dat ik weer lekker hele stukken kan lopen! Duim, duim!

Vanmiddag had ik weer een afspraak bij de huisdokter. Na dat horrorweekend van 3 weken geleden, vloei ik nog steeds dagelijks. Het zijn maar druppeltjes, maar goed is het niet. En dat terwijl ik ook nog steeds de pil gewoon doorslik. Het gaat maar niet over en ik baal als een stekker! Na een inwendig onderzoek, waarbij de huisarts niks kon voelen omdat mijn baarmoeder naar achteren gekanteld ligt, stuurt hij me door naar de gynaecoloog voor een echo. Daar bleek een wachttijd van een maand te zijn! Maar hij is gaan bellen en nu kan ik aanstaande dinsdag al terecht! Dat scheelt wel even!
En nu maar hopen dat de gynaecoloog genegen is mijn baarmoeder eruit te lichten....Zal wel weer niet! :-/ En ik wil er zo vanaf! Heb het helemaal gehad met het ding!
Weg ermee met dat stuk ongemak! Ik ben er niet aan gehecht ofzo. Een lege eierdoos laat je ook niet in de koelkast staan! Toch??

Bovenstaand een scrapje van mijn twee lieve kleine nichtjes Joséphine en Géneviève. Van twee losse foto's één scrap gemaakt. Ik heb een hele tijd geen inspiratie gehad om te scrappen, maar het lijkt nu weer een beetje terug te komen. Gelukkig maar! :-)

Geen opmerkingen: