zondag 4 november 2012

Aan de wandel en aan de High Tea



Bovenstaande kaart kreeg ik laatst in mijn e-mailboxje. Lenie vierde vandaag alvast haar 52e verjaardag en ik was ook uitgenodigd. En Lenie kennende.... dat is altijd een verjaardag met actie! Alleen bij een High Tea bleef het niet. Er ging ook gewandeld worden! Dat wisten we vantevoren en daar waren we op voorbereid! Buienradar werd de hele dag al veelvuldig door menigeen raadgepleegd. Oei, wat lag er een groot regengebied over Zoetermeer heen! Zouden we wel of zouden we toch maar niet? Maar wij lieten ons niet kennen. We waren dapper! We zijn al heel wat gewend. Twee jaar geleden zijn we ook tot op het bot natgeregend op haar verjaardagsviering. Da's gewoon traditie! Kom op! Laarzen aan, regenjassen aan, pluutjes mee. Niet zeuren! :-)
En het viel ook allemaal wel mee. Het was niet koud. Er stond geen wind. Tja, menig schoen lekte uiteindelijk wel door. En elke broekspijp zoog zich tot zowat aan de knie vol met water. Maar dat gaf allemaal niks! We hebben toch nog een flinke wandeling door haar (nog vrij nieuwe wijk) kunnen doen!
Thuis gekomen gingen de pluutjes onder het afdak en de druipjassen in de schuur.
Daarna kwamen er allemaal lekkere dingen op tafel voor de High Tea. Allerlei belegde boterhammetjes, scones (gebakken door haar zus Joke) met jam en slagroom, leuke muffins (gebakken door haar dochter), chocolaatjes, koekjes....En uiteraard allerlei soorten thee! We hebben ons flink te goed gedaan aan al dat lekkers!
Het was weer erg leuk! Bedankt, Lenie! En een fijne verjaardag toegewenst aanstaande dinsdag!

Geen opmerkingen: