donderdag 29 november 2012

Naar de Driesprong!


Gisteren was het weer tijd voor ons jaarlijkse bezoekje aan de Driesprong. Suzanne maakt speciaal daarvoor de lange rit van Lutjebroek naar Zoetermeer omdat de Driesprong toch wel de mooiste kerstshow van de hele regio heeft! Het is daar gewoon een feest voor je ogen! Alles keurig netjes uitgestald, op kleur, mooi uitgelicht! Heel stijlvol!
En de kerstballen dit jaar!! Wow, wat zaten er mooie bij! Ik was van plan in ieder geval twee ballen te kopen. Dat doe ik elk jaar. En aan het begin dacht ik nog wel dat ik zou slagen. Prachtige ballen kwamen we tegen! Helaas in lila, mint en andere pasteltintjes. Maar toen we bij mijn kleuren aankwamen (rood en goud) viel dat behoorlijk tegen. Niet zulke mooie bewerkte ballen als bij de pastelkleurtjes. Hè, jammer nou weer! Heb nog wel een gouden bal kunnen scoren! :-)
Verder veel leuke dingen gezien om neer te zetten. Maar ja, WAAR moet ik dat dan weer neerzetten?? Geen plek!! Suzanne zat met een totaal ander probleem. Haar nieuwe kat is nogal van het rondvliegende type. Springt op de vensterbank over planten heen, klimt dan via het rolgordijn naar boven, springt op kasten en haalt van alles uit wat eigenlijk niet geoorloofd is. Dus ja, dit jaar komt haar kerstboom ook niet uit de doos en haar glazen ornamenten ook niet. Die overleven dat niet!
Toen we dan ook ons mandje bekeken na afloop van de show waren we eigenlijk een beetje teleurgesteld! Het was maar een schamele buit! Ik een gouden bal, drijfkaarsjes en nog drie dinerborden met korting (dezelfde die ik al had). Zij een paar geurkaarsjes en een kadootje voor sinterklaas. Tssss. Dat kan beter! Volgend jaar misschien??
We hebben nog geluncht in het restaurant, tussen een kolonne bejaarde medemensen die een middagje uit waren. Was wel grappig om te zien. Een hele meute (voornamelijk) dames in rolstoelen met begeleiders erbij en één begeleider sjokte er achteraan met een karretje vol met alle bejaarde tasjes! Ik had er eigenlijk een foto van moeten nemen! :-)
Maar we hebben het weer gezellig gehad! Volgend jaar weer, Suzanne?

credits:
paper...FarFarHill
template...LJD
tag...Josie
santa....Charnovan

Geen opmerkingen: