donderdag 8 november 2012

Ik zie ze vliegen!


credits:
paper....Raspberry Road
tag...Sherwood
cluster....PPS
map...Internet
border...Just being crafty

Wat is dat toch hoogst irritant als je ze ziet vliegen en je weet niet waar ze vandaan komen! En dan heb ik het over die kleine fruitvliegjes! Ik had er al een aantal dagen last van. Dan zit je op de bank en dan komt er weer eentje langs vliegen. Ik probeer ze te vangen maar die krengen zijn sneller dan ik. En in het voorbijvliegen hoor je ze nog lachen ook. Haha, je hebt me weer niet het leven uitgeslagen! Waar komen ze toch vandaan?? Niet uit de afvalbak....niet uit het lekbakje. Nergens ligt er fruitafval! Waar? Waar??
Maar ik heb de bron net ontdekt! Ze zaten in mijn bieslookplant! Iiieeuuuwww. Daar verwacht je ze toch niet! Ik heb net het hele zooitje in de tuin gezet. Mogen ze daar verder vliegen!

"May your blessings outnumber the shamrocks that grow, and may trouble avoid you wherever you go."
Deze mooie ierse zegen kwam ik tegen op het internet. Perfect om een scrap te maken voor Mariska. Zoiets wens je je dochter toch dagelijks toe?
Zeker nu ze een paar zware weken achter de rug heeft. Met een hoop toetsen, tentamens EN een presentatie die ze moest houden. Alles tegelijk, amper tijd om een beetje rustig adem te halen en leuke dingen te doen! Gelukkig zit ze nu weer in een wat rustiger vaarwater. De presentatie is goed gegaan. Hij was op video opgenomen en wij als ouders mochten hem zowaar ook eens zien! (Dat wil ze anders nooit!) :-)
Nou, en als je haar dan zo ziet staan praten, in keurig engels (lang leve het tweetalig onderwijs!), over onderwerpen ver boven mijn pet, dan ben je als ouders apetrots, hoor! Ze zou zo voor de klas kunnen staan! Ze doet het heel natuurlijk, rustig en duidelijk. Komt totaal niet nerveus over! Goed gedaan, Maris! :-)

Geen opmerkingen: