maandag 19 november 2012

Indiaas buffet....


Ik heb een druk weekendje achter de rug! Zaterdag heb ik vrijwel alle gerechten van het Indiase buffet al gemaakt. Ben er wel van 's ochtends half 8 tot 's avonds half 8 mee bezig geweest. Met natuurlijk het intermezzo van de stoelmassage ertussendoor!
Goh, lekker, hoor, zo'n massage! Je hangt als een slappe pop in die stoel en de masseuse draait om je heen, duwt en trekt aan je. Je rug, schouders, armen, hoofd en handen komen allemaal aan bod. T'is dat er mensen omheen zaten en dat de radio aanstond, anders was ik zo in slaap gevallen. Mijn moeder was snotverkouden en aan het hoesten en was al bang dat haar neus zou druppelen als ze in die stoel zou hangen, maar dat viel achteraf mee. Ze heeft de griepprik weer gehad en je kunt er donder op zeggen dat ze daarna behoorlijk ziek wordt. Is zowat elk jaar zo!
Maar de massage is best voor herhaling vatbaar! Ik was vanmiddag bij de pedicure en zij blijkt ook stoelmassages te geven, dus misschien doe ik dat nog wel eens.

Zondag overdag heb ik het rustig aan kunnen doen. Ik heb het kleed samen met Jan naar boven gesleept. Er zit namelijk behoorlijk wat kurkuma (koenjit, turmeric, geelwortel) in de gerechten en als je daarmee knoeit.... vergeet het maar. Die vlekken krijg je er never nooit meer uit! Dus met verjaardagen en buffetten wordt het kleed verbannen.
En om 4 uur kwamen de Scratch meiden (waarmee ik elk jaar naar Leiden ga om er een hele dag musicalnummers te zingen en na afloop een concert te geven met nog 900 man). Een hele gezellige en leuke club! Ze kwamen met een enorme bos bloemen aan en nog meer kadootjes! Lief, hoor! Na de koffie en de thee met walnoot/dadelkoek was het tijd voor het buffet. Ik had inmiddels de rijst ook gekookt. En ondertussen was Mariska ook thuisgekomen vanuit de Margriet Winter Fair waar ze met haar vriendin Cindy naartoe was geweest.Ze kon zo in de rij aanschuiven! We hebben weer lekker gegeten. Zo te horen vonden de meiden het ook lekker. Nel, Lenie, Hennie, Patricia, Marianne, Pauline, Marjan....leuk en gezellig dat jullie van de partij waren!
Jan heeft na afloop nog twee keer de vaatwasser laten draaien. Wat een rommel heb je ervan!
Maar ik heb nog genoeg over! Vanavond dus nog een rondje indiaas! Mjammie!

Geen opmerkingen: