maandag 11 februari 2013

Msn/Skype.....frons!

Elke keer kreeg ik al een melding dat Windows Live Messenger en Skype samen zouden gaan. Dus vooruit, dacht ik, laat ik het maar eens updaten dan. SPIJT! Ik had beter nog kunnen wachten tot het echt niet anders kon! Op deze pc haalde ik mijn Hotmail binnen via MSN. Hartstikke makkelijk! Na de update naar Skype kon dat niet meer. Tenminste, ik ben de mogelijkheid nog niet tegengekomen. Nu moet Hotmail hier dus weer apart via de Hotmailsite binnengehaald worden. Op zich niet erg, ware het niet dat het vinkje bij 'aangemeld blijven' niet werkt. Moet me dus elke keer weer aanmelden. Frustratie! Plus dat er nu geen riedeltje gaat als er post is. Niet echt handig. Mijn hotmail ontvang ik nu maar gewoon alleen op de i-pad.
Op de i-pad daarentegen staat nog wel een MSN app. Maar daarin kan ik weer niet genoeg dingen aanpassen. Dus op dit moment werkt niks naar mijn believen! Hou ik niet van! Krijg ik moordneigingen van! Maar goed, ik zal er eens goed voor gaan zitten en niet even vluchtig alles doen. Kan ook nog wel eens helpen! :-)
Heee, wat ziet mijn oog?? Via mijn Hotmailaccount kan ik nog in Messenger. Nooit eerder gedaan!
Hmm, ook daar kan ik eigenlijk niets meer aanpassen. Nou ja. Dan maar geen gechat via Messenger/MSN/Skype. Gelukkig hebben we Facebook nog! :-) Pffff.

Geen opmerkingen: