vrijdag 29 maart 2013

Afijn......

Gisteravond togen we weer naar het theater. Deze keer naar de theatervoorstelling 'Afijn' van Bertje Visscher! Wat een man, wat een man! Je wordt al moe als je naar hem kijkt. En waar het bij de voorstelling van Cor Bakker aan ontbrak, werd hier weer goed gemaakt. Veel te zien, veel te horen, veel te lachen! De heer Visscher is onlangs gesteriliseerd en hij deed volledig uit de doeken hoe dat gegaan was. Je zag het zo voor je! :-) Pure entertainment natuurlijk!
Het was een heerlijk avondje uit. Ons laatste theateravondje van dit seizoen! Ik hoop dat er voor volgend jaar weer leuke dingen gepland staan. We wachten de gids maar even af....

We hebben de lokatie voor ons zilveren huwelijksfeest besproken! Het feest gaat dus in ieder geval door! Pak van mijn hart. De datum kan maar vastgezet zijn! Stel je voor dat iemand anders ons voor zou zijn! Weer een vinkje op de 'to do' lijst! Er komt al aardig schot in de voorbereidingen. Het taartgebeuren besteden we uit aan nicht Laura. Zij bakt zowat de krullen van de trap, zo goed zijn haar baksels! Binnenkort maar eens brainstormen over de smaak en het uiterlijk der taart(en). Wat dat betreft is Pinterest een gigantische bron van inspiratie!

Maar eerst is het nog Pasen! Ook daar staan al behoorlijk wat voorbereidingen voor op stapel. We maken weer een paasbuffet voor de familie! De gerechtjes zijn uitgekozen, de boodschappen zijn gedaan. Morgen duiken we de keuken alvast in. Mariska en Alex maken een Jamie Oliver geelfruittaart. Ikzelf maak weer een warme gruyere/ui dip, gekleurde gevulde eieren, sesamstengels met parmaham en vijgendip, cervelaathoorntjes gevuld met bieslookkaas en dadels gewikkeld in bacon. Mijn moeder maakt weer haar befaamde gehakt/ei rol en mijn zus zou iets van frittata maken.
Ik heb er weer zin in! :-)
Iedereen fijne paasdagen toegewenst! Maak er wat van!

Geen opmerkingen: