woensdag 24 april 2013

Over kwetterende vogeltjes....

Eergisternacht, 5.06 uur......tuut,tuut...tuut,tuut....tuut,tuut...tuut,tuut. Er ging ergens een alarm af maar ik wist niet waar. Het was er geen eentje van ons. Irritant, zeg!
Gisternacht, 5.11uur....tuut,tuut...tuut,tuut....tuut,tuut...tuut,tuut. Weer dat alarm wat me wakker maakte! Er bleek een koolmees in mijn boom te zitten! Hij klinkt als een soort fietspompje.
Vannacht, 5.13 uur....tuut,tuut....tuut,tuut....tuut,tuut...tuut,tuut. Mijn personal koolmeesalarm ging weer af! Kan dat beest niet klokkijken?? Hij begint nog achter te lopen ook! Hoe zet je zo'n ding gelijk? Pfff.

Zondagavond was ons Top2000 concert. En nu we het toch over vogeltjes hebben: We hebben overwegend als nachtegaaltjes gezongen! Heel af en toe kwam de kraai in ons naar boven, maar dat duurde nooit lang. ;-) Voor de pauze bleken we een beetje bedeesd te hebben gezongen volgens het publiek. Gelukkig hadden ze niet al te vaak in de gaten dat het hier en daar een beetje rommelde. Ik was zelf ook een riedeltje in Adele's 'To make you feel my love' volkomen kwijt, terwijl dat normaal gesproken geen probleem is. Na de pauze kwamen we pas goed los. Dat was met ons nieuwe repertoire. Al met al was het een leuke gezellige avond met een hoop publiek.
We moeten nu na gaan denken over volgend jaar: ons 25-jarig bestaan! Maar eerst staat nog ons jaarlijkse uitje op stapel, bowlen en steengrillen! Leuk!

Geen opmerkingen: