maandag 8 april 2013

Over zingen, scrappen en winnen....

Dat was nog eens een goed weekend voor Inspirited! Ze deden mee met een korenwedstrijd georganiseerd door Cityhall Almere is samenwerking met Joop van den Ende Theater Produkties. Allemaal in het kader van de musical Sister Act.
Vantevoren kon je al naar de deelnemende koren luisteren via facebook en op je favoriete koor stemmen. Zaterdagmiddag mochten ze voor de eerste keer optreden. Voor het echie! Op het menu stond "I Will Follow Him', 'The Gods Love Nubia', en een stukje uit 'The Lion King'. Voor de gelegenheid hadden ze nog even een choreografe ingehuurd om het optreden nog leuker te maken. Zou Inspirited in de finale komen?? De juryleden, Jamai en Charlie Luske, bleken uitermate tevreden over hun optreden en koorklank! Ze waren door! Spannend!
Zondagmiddag was de finale. Nu werd er een gedeelte uit 'Shine'(van Take That) en weer 'I Will Follow Him' gezongen... Zou het genoeg zijn voor de zege?? Jaaaaa! Tuurlijk! :-)
Ze kregen de eerste prijs! Gefeliciteerd, Inspirited! De prijs bestaat uit gratis kaartjes voor alle koorleden voor de musical Sister Act. EN, wat nog veeel leuker is......een workshop van een professionele zangcoach van Joop van den Ende Theater Produkties!
Hier kun je nog even impressie zien van het hele gebeuren....


Zelf had ik ook nog even een mazzeltje. Bovenstaande scrap is 'Challenge Owner's Choice' geworden op de ScrapBook Flair site. De opdracht was '3 shades of the same'....één foto, vanuit 3 verschillende perspectieven gezien en ook nog eens op drie verschillende manieren bewerkt. Een leuke opdracht!
De leukste opmerking die ik er op de scrapsite over kreeg was dat hij net uit een magazine leek te komen!
Ik win wel vaker prijzen daar. Dan gaat het via puntentelling. Is nogal vriendjespolitiek-gevoelig naar mijn mening. Maar dat je scrap gekozen wordt als Challenge Owner's Choice vind ik toch wel de grootste eer. Betekent toch dat degene die de wedstrijd uitschrijft de jouwe het mooiste vind. Dan win je pas echt, vind ik!

Geen opmerkingen: