maandag 1 april 2013

Vrolijk Pasen!



Nou zeg! Vroeger kon je altijd via Photobucket een slideshow maken voor op je blog. Nu de hele site 'vernieuwd' is bestaat die mogelijkheid ineens niet meer. Nog niet, althans! Tja, dan maar geen photobucket meer. We stappen wel weer over op 'Mijn Album'....
Bovenstaand dus de paasfoto's. Pasen was weer gezellig en lekker!
De dag begon al vroeg. Ik had geen wekker gezet, ik word toch altijd rond half 8 wakker. En inderdaad, keurig op tijd wakker. Ik op mijn gemakje eruit, douchen, aankleden en de keuken in voor de laatste voorbereidingen. Ik had toch nog genoeg tijd. Dacht ik! Ik kon nog wel een extra hapje ook maken: appel/gorgonzola/walnoot in bladerdeeg... Leek me wel lekker! Komt Mariska beneden... Mam, 't is zomertijd, de klok is een uur vooruit gegaan! Neeeeee! De visite kwam al om 11 uur. En ik moest nog zoveel dingen doen! Stress!! Snel, snelllll. Rennen, vliegen! Tafel uitschuiven of toch maar niet?? Toch maar even wel doen. Schuif, schuif....bonk, bonk. Nee, toch maar niet. Ik dacht nog: laat ik maar snel de tafel weer inschuiven voor Jan beneden komt en me met argusogen in mijn nek staat aan te staren met z'n :'Pas op dat de harde schijven er niet vanaf vallen' enzo...Kijk ik achterom: staat ie daar al ineens! Inderdaad, met een frons van 'wat doe je nou weer'! Hahahhaa, ik voelde me zo vreselijk betrapt en schoot pardoes in de slappe lach! Ik kwam niet meer bij! Zelfs Mariska hoorde me boven. Is wel eens goed om de slappe lach te hebben! Gelijk alle stress weg! :-)
Een mens kan een hoop dingen doen in korte tijd als ie maar wil! Heb zelfs de tafelkleden nog kunnen strijken.
Het paasbuffet was weer lekker. Ondanks dat we dit jaar iets minder hadden gemaakt, is er toch weer veel overgebleven. De restjes eten we vandaag maar op. Scheelt weer een hoop werk. Vandaag is het een lanterfanterdag. Heerlijk even niets.

Geen opmerkingen: