zondag 12 mei 2013

Moederdag!

Fijne moederdag allemaal!
De mijne begon goed. Ik kreeg een lekker ontbijtje van Jan en Mariska. De poezen zaten zowat op de rand van ons bord. Want ja, waar gekookt ei is, daar zijn zij ook! Vinden ze lekker!
Van Mariska kreeg ik weer eens een nieuw strijkplankovertrek. De oude lubberde aan alle kanten en dat nodigt nou ook niet uit om eens een gigastapel weg te gaan strijken. Niet dat de nieuwe dat wel doet, hoor. Ik heb er een broertje aan dood. Maar goed, de eerstvolgende keer zal ik toch van mijn nieuwe overtrekje genieten. Eén keertje maar...

De uitnodigingen voor ons 25-jarig huwelijksfeestje zijn de deur uit. Weer iets dat ik af kan strepen op het 'to do' lijstje. Heb nog vele frustraties door moeten worstelen tijdens het printen van die dingen.
De voorkanten op fotopapier gingen prima. Alleen de binnenkanten niet. De printer zei bij elke print steeds dat er geen papier in het apparaat zat, terwijl er genoeg in zijn gleuf stak. &$%^&  Het lukte niet! Op gewoon kopieerpapier printte hij wel goed. Normaal nooit last! Of het nu aan de nieuwe doos fotopapier ligt...geen idee. Misschien heeft de HEMA er iets in veranderd? Of ligt de printer bijna op apegapen??
Ik moest wat anders verzinnen.... Dan maar losse inlegvellen printen met de tekst. En daarna het zooitje bijelkaar binden met een (toepasselijk) zilveren draadje. Ook weer opgelost! Pffff.

Bovenstaande scrap is van achternichtje Géneviève. Is het geen plaatje?
Dit is de originele foto....

Geen opmerkingen: