maandag 24 juni 2013

25 jaar getrouwd!


Vandaag zijn Jan en ik 25 jaar getrouwd. En 25 jaar geleden was het ook dit weer...regenachtig, koude wind, hoogstens 17 graden. Goh, waar is de tijd gebleven! De jaren zijn zo snel voorbij gegaan!
Vandaag was het eigenlijk een hele gewone dag. Jan heeft gewoon gewerkt. Eigenlijk zou hij vandaag thuis werken, maar het inloggen op het systeem werkte niet. Dus is hij maar naar lokatie Zoetermeer gegaan. 's Middags had hij nog een afspraak staan om zijn oor uit te laten spuiten. En op de terugweg bracht hij zomaar even een mooie bos roosjes met gipskruid langs! Goh! Een hele verrassing, hoor, Jan kennende! :-) In de ochtend werd er ook al een bos bloemen bezorgd. Die kwam van zijn collega's. Aardig! 's Middags kwam mijn moeder nog even op visite. Kon ze gelijk even een puntje van mijn versgebakken rabarber-amandeltaart mee happen! Ook zij nam bloemen mee, pioenrozen! Mooi! Die zullen binnenkort wel prachtig in bloei staan!
Verder zaten er de nodige felicitatiekaarten bij de post! Bedankt allemaal! Hartstikke leuk! Ook voor alle felicitaties via facebook: bedankt allemaal! Het maakt van vandaag toch een beetje een feestdag. Ondanks dat de ECHTE feest(mid)dag nog moet komen!  Voor degenen die onze uitnodiging hebben aangenomen: jullie zijn van harte welkom! Fijn dat jullie erbij zullen zijn! Voor degenen die niet kunnen of willen komen: Jammer! Jullie zullen gemist worden! :)
Laten we hopen dat het een mooie middag wordt! Laat het een zonnige, liefst warme, dag zijn! 

Geen opmerkingen: