donderdag 6 juni 2013

Een avondje Muse....

Dinsdagavond, een berichtje van Mariska: Je favoriete nummer staat op film, mam! Zij en Alex waren in de Amsterdam Arena bij een concert van Muse. Gave band. Ze leveren altijd een prima live show af. Veel gillende gitaren, veel lichteffecten. Gewoon even lekker los gaan!
Ze hebben genoten. Lekker meegezongen. Nou, meegebruld kun je het beter noemen. En geef ze eens ongelijk... Heerlijk toch?

Na afloop ging iedereen en masse op weg naar de trein. Zo ook Mariska en Alex. Weer een berichtje: we staan nu heel krap in de trein richting Schiphol. Tja, als je later de foto bekijkt van het perron dan ben je al blij dat ze überhaupt nog IN de trein pasten! Op Schiphol moesten ze overstappen op een trein naar Den Haag. Die misten ze op 2 minuten na. Helaas! Aj, dat werd dus een trein later...een half uur wachten. En wat erger was.... daardoor kwamen ze te laat aan om de laatste Randstadrail/bus/trein richting Zoetermeer te pakken. En zo kwam het dat pa en moe om tegen enen des nachts over de A12 zoeften om het spul op te halen bij Laan van NOI. Ach ja, dat doe je dan weer, hè? ;-) We waren trouwens niet de enigen die hun kroost op gingen halen!
Volgende keer gaat mams lekker mee naar Muse. Er bleken nog meer grijsharigen in het publiek te zitten, dus ik zou me niet hoeven te generen.....
Hier nog even één van de filmpjes die ze opgenomen hebben.....

Geen opmerkingen: