woensdag 17 juli 2013

Daar is ie dan!....

Tja, wat moet je je echtgenoot nu toch geven voor het feit dat we het 25 jaar met elkaar uitgehouden hebben! Dat vereist toch wel een speciaal kadootje. En aangezien ik mezelf voor hetzelfde feit al had beloond met een paar Swarovski oorbellen, leek het me leuk om ook hem iets van een sieraad kado te doen. Een zilveren reversknoop leek me wel leuk. Zou mooi staan op zijn nieuwe pak!
Op het internet kwam ik reversknopen tegen met een celtisch thema. Elk motief had weer een andere betekenis. Zo leuk! En ik ging toen toch nog naar Dublin, dus ik zou er wel even eentje halen daar. Nou, mooi niet! Winkel in, winkel uit. Juwelier in, juwelier uit. Celtische sieraden all over, maar vraag je om een lapel pin....No can do!
Teruggekomen heb ik er gelijk maar eentje via het internet besteld. (19 juni) Hij werd dezelfde dag nog verstuurd! Hoewel hij uit Californië moest komen had ik toch goede hoop dat hij nog op tijd geleverd zou worden voor het feest... Maar het feest kwam en ging....geen reversknoop! Een week later...nog niks. Ik stond net op het punt om de firma maar eens te gaan emailen toen er geklepperd werd.  Mijn envelop met doosje! Jippie! Toch nog!! Of ik maar even 21,80 extra aan inklaringskosten wilde betalen.....!!
Snodeju, bummer! Dat moet ik de volgende keer toch anders doen. Zo werd het wel een duur knoopje! Ik kan zoiets de volgende keer beter zelf op gaan halen! ;-) Toch???

Geen opmerkingen: