zondag 14 juli 2013

Ons feestje.....

Het is alweer een week geleden van ons zilveren huwelijksfeest! Wat hebben we genoten!
Het zonnetje scheen! Het was een graad of 24 dus we konden onze gasten buiten op het terras ontvangen.  Weet je dat onze jongste gast 1 jaartje oud was (Daniel, achterneefje) en dat onze oudste gast 93 was (oom Chris)? Wat een leeftijdsverschil!
Het was zo leuk allemaal. En wat zijn we verwend! Met allerlei kado's, lieve wensen, een gedicht, een fotoboek, een vioolconcertje door Patricia, een vingerafdrukboom (met vingerafdrukken van alle gasten erop). Het kon niet op! Het eten was heerlijk. Alles in buffetvorm. Scheppen zoveel als je wil! En dat deed ik dan ook wel. ;-) Het was allemaal even lekker.
De bruiloftstaart was gemaakt door Laura. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde gehad, hoorde ik. Zij en een vriendin hebben 299 bloemetjes uit staan steken! Ze kregen er kramp van. :-) Precies de week ervoor was het warm weer! En dan blijkt de fondant niet makkelijk te verwerken. De zilveren balletjes vielen van de bloemetjes. En het feit dat ie ook nog eens een uurtje in de auto vervoerd moest worden....pfff. Gelukkig kon hij bij het restaurant nog even een half uurtje in de koeling. De smaken waren lekker. Een laag witte chocolade, een laag bloedsinaasappel, een laag perzik/mango en een laag abrikozen/maracuja. Mjammie!
Foto's werden gemaakt door Manon, ook een koorlid. Wat heeft zij een oog voor detail! Helemaal goed! We zijn zo blij met de reportage! We hebben ook nog wat gezelschapsfoto's gemaakt. Dat wilde ik zo graag. Ook nog wat foto's van onze bruidsjonkers. Daarvoor hebben we een foto van toen erbij gepakt en dezelfde opstelling nu weer gemaakt. Heel leuk geworden! Ik zal er binnenkort eens een scrap van maken!
Al met al was het een fantastische middag die voorbij gevlogen is! Iedereen hartstikke bedankt! Door jullie allemaal hebben wij er weer een mooie herinnering bij! Op naar het volgende feestje! Da's dan wel over 25 jaar pas! Ik ben blij dat de organisatiestress nu voorbij is! Nu lekker even niks!~
Voor wie nog even alle foto's wil bekijken....ze staan op YouTube

Geen opmerkingen: