vrijdag 11 oktober 2013

British Pop Invasion....


Het nieuwe theaterseizoen is voor ons weer begonnen.
Voor vanavond hadden we kaartjes voor Volume 3 British Pop Invasion!
Lekker genieten en meezingen met allerlei oude, HEEL bekende nummertjes
uit de jaren 60. In het publiek zaten (en na de pauze stonden) voornamelijk 60-ers. Ik denk dat ze dachten dat we een beetje hardhorend zouden zijn, dus ze hadden de muziek maar even tergend hard gezet. Maar oh, wat een lekkere nummers allemaal. Steengoeie muziek die eigenlijk altijd wel goed blijft ook.
Van de Beatles, de Hollies, de Tremelous, The Who en the Stones tot Dusty Springfield, Cilla Black en Petula Clark, compleet met bijpassende pruiken! We hebben genoten!

Maar het is inmiddels al flink aan de late kant. Bedtijd! Jippie! Gistermiddag is ons nieuwe bed ook afgeleverd en gemonteerd. Fijn dat het in elkaar zetten nu eens door een paar vakmannen gedaan werd! Binnen een poep en een scheet was het klaar! T’is wel weer even wennen. Het bed is nu wat breder dan we al hadden. Dus de kamer lijkt nu weer kleiner!
Daarbij komt dat het nieuwe dekbed juist weer groter is, lits-jumeaux. Potvoordriedubbeltjes, wat een lap is dat! Jan heeft moeten helpen om de hoes erom te krijgen! Ik moet nog even een manier verzinnen hoe ik het zelf kan doen. Ik heb maar een beperkte reikwijdte met m’n korte armpjes! Misschien dat ik zelf met lijf en leden in de hoes zal moeten klimmen om het dekbed erin te proppen? Wie heeft tips? Hmmm, misschien had ik beter voor twee éénpersoons kunnen kiezen….. Maar ja.
Zij die slapen gaan groeten u! J

Geen opmerkingen: