zondag 3 november 2013

Achterstallige klusjes.....


Dit weer nodigt niet echt uit tot activiteiten in de buitenlucht! Wat een plensbuien! En het is nu ook zo donker in huis. Tijd voor een aantal klusjes die nog op me lagen te wachten.
Laatst kwam er een fotograaf op ons koor die weer eens een aantal nieuwe foto's van ons maakte. Van één van die foto's heb ik vanmorgen maar even een scrap gemaakt. Ik heb ook gelijk het stukje over ons koor voor in het buurtblaadje in elkaar geflanst. Jemig, de tekst moest wel uit mijn tenen komen deze keer! Sinds het begin van dit nieuwe seizoen is er (nog) niet echt veel nieuws over ons koor. En toch moet je dan iets verzinnen. Pfff. Nou ja, het is klaar en opgestuurd. Kan het mooi, tesamen met de nieuwe scrap, in de december editie. Ook weer gebeurd!
Achternichtje Joséphine viert volgende maand haar 5e verjaardag. Ook voor haar ben ik vanmorgen aan de slag gegaan! Nichtje Roxanne had me gevraagd of ik de uitnodigingen wilde maken voor het kinderfeestje. Een cupcake-bak feestje! Ik zie het al helemaal voor me, al die meiden....lekker klooien aan tafel! Ook dat is klaar. Althans, een voorbeeldkaart. Wachtend op goedkeuring alvorens het echte uitprinten op fotopapier.
Ik ben nog steeds niet begonnen met het rijgen van de kerstbalkralen. Ik heb wel al twee pogingen gewaagd! Poging één: nylondraad net te dik voor het oog van de kralennaald! Dus maar met de hand, kraaltje voor kraaltje. Op zich ging dat wel goed, maar oh zo langzaam! Plus het feit dat ik een vilten ondergrond had gekocht in wit... En de helft van de kraaltjes is transparant! Nou, probeer die nog maar eens terug te vinden!
Poging twee: nieuw dunner nylondraad gekocht op de markt. Het dunste wat ze hadden bij de hobbykraam. Dat moest lukken! Nou, dus niet! NOG te dik voor ut oog!! &%^&*
Gisterochtend ben ik uiteindelijk geslaagd bij de Hengelsportwinkel op de Oranjelaan. Superdun nylongaren! En het past! Mocht ik helemaal gek worden van al die kleine rotkraaltjes....kan ik altijd nog gaan vissen! :-)
We hebben gisteren bij Gamma nieuwe verf gekocht voor het hoofdbord. In de juiste kleur! Yeaahhh. Jan heeft gisteren het hele bord weer afgeschuurd. Voor het eerst van zijn leven met een vlakschuurmachine. Hij is er nu toch ook wel achter dat dat sneller gaat dan met het handje. De eerste laag nieuwe kleur (Overijssel, gekke naam voor een kleur!) zit erop. Helemaal naar mijn zin!
Morgenochtend de tweede laag. Komt het toch nog goed! :-)

Geen opmerkingen: