vrijdag 15 november 2013

Het is droog!

credits hier
 
Eindelijk is het een beetje droog! Wat een buien gisteren... Eerst door de regen naar de koorrepetitie gegaan. "Go like Elijah' moesten we uit het hoofd kennen. Oeps. Dat nummer ken ik nog uit de Inspirited tijd. Toen ik zwanger was van Mariska ging ze altijd te keer in mijn buik als we dat nummer zongen. Ik moet er elke keer weer aan denken. Zo blijft het wel een speciaal lied voor me. Alleen de setting is nu ietwat anders. Ik heb de neiging om op bepaalde plekken 'yeah, yeah' te zingen, maar dat mag niet. Ook bij het eind ga ik steeds de mist in. Ben ik geneigd de Inspirited versie te brullen. Komt goed, komt goed....
Daarna weer door de regen naar huis. Even wat eten en weer op pad. Nu naar de Intratuin waar ik met Sylvia had afgesproken. Voor ons 25-jarig trouwen hadden we diverse Intratuinkadobonpasjes gehad. Bij eentje ervan stond de waarde niet genoteerd. Dus eerst maar even laten checken wat ie waard was....Poehhh, grote verrassing: 60 euro! Wat veel! Ik wil graag een boompje op stam, dus dat gaat nu volgende lente gebeuren.
De kerstafdeling valt weer een beetje tegen. Enorm veel van die kersthuisjes met gekleurde lichtjes en muziekjes. Verder natuurlijk de nodige ballen. Maar niks vernieuwends. Ik kwam nog wel een buis met leuke kraaltjes tegen. Komt mooi uit. Het tweede kerstrokje is inmiddels ook af. Goud met transparant en pareltjes. Ik kan er ongeveer een uurtje per keer aan werken. Daarna gaat er van alles mis. Kralenbakjes die omkieperen, naalden die onder mijn nagel verdwijnen, rijgfouten....Gewoon tijd om dan te stoppen!
Ik heb nu een bestelling de deur uit gedaan voor rode, groene en gouden kraaltjes en nog een aantal zakjes met staafjes. Die zullen vandaag wel binnenkomen. Werk aan de winkel!
Maar niet nu! De zon schijnt! Eindelijk! Tijd voor een bezoekje aan mijn moeder, voor een bezoekje aan de markt en voor ons wekelijkse harinkie tijdens de lunch.

P.S. ik weet het...een beetje vreemde scrap. Maar dat was ooit de opdracht voor een wedstrijdje op SBF. Eén foto, gezicht in drie gedeeltes..... resultaat: 1e prijs! Dit is ons achterneefje Marnix....ook weer een foto van ons huwelijksfeest.

Geen opmerkingen: