maandag 25 november 2013

Over jarigen en rampspoedjes....

credits hier
We hebben vandaag een jarige! Neefje Thierry, (ok, inmiddels neef!) is vandaag verjaard. Goh, waar blijft de tijd? Ik zie hem nog zo voor me als klein gastje. Blond, blauwe oogjes en een ruime hoeveelheid energie! En nu is ie al 30, woont samen, werkt en is gek op muziek (speelt in een band)en op vissen.... Gefeliciteerd, Thierry!
Maar goed dat ik al een kaart gemaakt en gestuurd had. Had ik dat vandaag moeten doen dan had dat vast niet gelukt. Want alles lijkt te mislukken vandaag! Vanmorgen stond ik mijn haar te wassen met doucheschuim, liet ik een plant uit mijn handen vallen tijdens het water geven, kon ik niet meer voorkomen dat Kiwi over een externe schijf zat te braken (niet aan Jan vertellen!), vielen er allerlei potten uit de voorraadkast naar beneden (ok, ik had ze netter weg kunnen zetten), liep de printer vast, viel er een glas in gruzelementen en zojuist lukte het ook al niet met kraaltjes rijgen. Verkeerd geteld patroon, knoopjes die zomaar uit het niets ontstonden, kraaltjes over de grond, kraaltjes over de tafel.....pffff.  Ik ben er een uur mee bezig geweest en kwam tot nul komma nul resultaat! Ik was trouwens wel heel tevreden over mijn nieuwe kraaltjes die ik bij CreaDream had besteld. Heel mooi, heel klein en heel regelmatig van vorm. Toch nog een pluspuntje!
Maar toch denk ik dat ik deze verdere rampendag maar veilig uitzit. Dan kan er verder niks meer gebeuren wat ik toch weer op moet ruimen. Morgen weer een nieuwe poging!

Geen opmerkingen: