dinsdag 10 december 2013

Dag Sint, hoi Kerst!


Het was vanmorgen weer gezellig op de Zumba! Tot onze grote vreugde blijft Saray ons via Pro Patria lesgeven in 2014! Ik hoef dus niet op zoek naar een andere club. Fijn zo! Saray heeft ons weer flink aan het bewegen gezet. Wat dacht je van een kerstmedley van iets van 20 minuten aaneen?? Polonaise, gespring, gedans. Zonder rustmomentje tussendoor! Maar dat geeft niks. Zo hebben we al het gevulde speculaas en de appeltaart van Sinterklaas er weer uitgezweten!
Sinterklaas heeft inderdaad ook zijn hielen alweer gelicht. We hadden donderdag een gezellig avondje. Ik zal de slideshow nog even bijvoegen.



Er zitten wel een beetje veel groepsfotootjes tussen. Maar ja, dan had de één zijn ogen weer dicht, dan weer de ander. Dan weerspiegelde onze brillen weer al het flitslicht. Dan was ik weer niet op tijd op mijn plekje voor de flits ging. 'T is ook altijd wat met die foto's.
En er is er nu niet eentje echt goed gelukt. Nou ja, volgende keer beter...

Op naar de kerst! Ik ben voor mijn doen snel dit jaar. De boom staat namelijk al. En dit jaar zijn de lampjes eindelijk aangesloten met een nieuw verlengsnoer met stekkerdoos. Hoef ik niet meer elke dag op mijn knietjes één voor één die ^#%^& stekkers er met de hand in- of uit te doen. De rest is ook al versierd. De meeste kerstkaarten zijn de deur uit. De kadootjes en kaarten voor diverse jarigen zijn al gekocht en gemaakt. Zoals voor Ilena (wordt 2), Joséphine (wordt 5), Alex (wordt 20) en Hilda (wordt 50). Een druk maandje, dat december. Maar ook heel gezellig. :-)

Geen opmerkingen: