zaterdag 26 april 2014

Van alles wat....


Donderdagavond hadden we kaartjes voor Hans Liberg. Deze keer zagen we de show 'Attaca'. 
Wij zaten vrij rechts van het podium waardoor we één van de achtergrondmuzikanten helemaal niet konden zien. De volgende keer dus maar een plekje meer in het midden of meer links uitkiezen. En dát we weer naar een volgende show gaan staat buiten kijf! Want we hebben genoten! Ik vind het zo knap hoe hij zo'n avond in elkaar draait. Hij zit vol humor. Betrekt op leuke wijze het publiek erbij. Speelt in rap tempo meerdere instrumenten en ook nog eens diverse muziekstukken tegelijk! Geniaal!

Vrijdagmiddag hadden we een begrafenis in Westgaarde in Amsterdam. De moeder van onze zwager René is overleden. Ze is 92 jaar geworden. Ik vond haar altijd een aardig mens. Na een mooie dienst, waarbij haar schoondochters het woord namen en haar kleinkinderen ieder een kaars aanstoken, werd ze in het familiegraf bijgezet. Het zonnetje scheen, de vogeltjes floten. En elke twee minuten kwam er een net opgestegen vliegtuig laag over! Echt rustig lig je daar dus niet!

En 's avonds was het weer tijd voor onze dansles. We waren erg benieuwd of we de nieuwe draai in de quickstep nog onder knie hadden, maar die ging uitstekend. De cha cha daarentegen had te weinig cha en teveel jive. Ik weet niet wat ik aan het doen was, maar elke keer maakte ik er een jive van. Terwijl de rumba, (zelfde pasjes, ander ritme) weer helemaal goed ging. In de tango hebben we de ' promenade' geleerd! Helemaal leuk! Sowieso altijd fijn om weer eens wat nieuws te leren. 

En nu is het Koningsdag. De oranje tompoucen staan klaar. (Ik bewaar er eentje voor je, hoor, Maris!). De tv staat aan. De jurken en hoedjes zijn bekeken. Nu nog een kopje koffie erbij en daarna de stad in!
Zou het oranjezonnetje blijven schijnen? Ik hoop het. Het hoort erbij, vind ik! :-)

Geen opmerkingen: