woensdag 25 juni 2014

Jan en Joke 25 jaar getrouwd!





Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Zo ben je zelf 25 jaar getrouwd (gister dus alweer 26 jaar!) en zo is je tante en oom ook alweer 25 jaar getrouwd.
Weer tijd voor een feestje! Deze keer werd het een etentje in het Havenpaleis bij de Scheveningense Haven. Het weer was prima. We konden op het terras zitten.
Ze hadden op feestelijke wijze een gedeelte afgeschermd voor de dertigtal gasten. Hoe is het mogelijk dat in zo'n klein gezelschap er zich 3 Jannen en 3 Nico's bevonden! De bediening had het er maar moeilijk mee toen ze per naam de bestelling kwamen opnemen! :-) Was wel even grappig. Het eten was lekker, grote porties ook. Niet bevoordelijk voor de lijn, maar ach...
Ik had een foto van Joke's trouwen van 25jaar geleden. Daarop stonden de broers en zussen. Zo'n (bijna) zelfde foto heb ik nu ook weer genomen. Leuk vind ik dat!

Een groot aantal jaren geleden hadden we een keer op een verjaardag een 'spelletje' gedaan: Hoe kun je iemand van rond de 80 kilo met 8 vingers als een veertje oplichten... Dat ging toen prima. Sommigen geloofden niet dat dat echt kon, dus we hebben het nog maar eens gedaan. Zie filmpje... Weer grote hilariteit natuurlijk! :-)
Maar ECHT, het werkt!



Na het etentje hebben we nog met mijn zus en zwager over de boulevard gewandeld. Het was nog zulk mooi weer en de zon zakte rood in de zee. Het was weer een leuk avondje!

Geen opmerkingen: