donderdag 25 september 2014

Over printers en The West Side Story...



Inmiddels zijn de pakketten met de nieuwe fotoprinter en de inktpatronen binnen. En aangesloten! Tegenwoordig werken printers ook via de wifi. Dat deed onze vorige nog niet. Hij is dus ook in het netwerk gezet! Altijd weer spannend. Doet ie het, of doet ie ut niet? Gevraagd of Mariska, die helemaal boven zat, even een printopdracht wilde geven. En ja, hoor: hij begon te ratelen en te printen. Een hoop jolijt en gejuich beneden! :-) Geen idee of ik die mogelijkheid veel zal gebruiken. Ik verwacht het niet. Ik ben nog ouderwets: ik wil er met mijn neus bovenop staan als ie print wat ik hem zeg dat ie moet printen! Op een fotopapier dat ik er zelf handmatig in heb gestopt. Ik weet het: hij heeft aparte laadjes voor diverse soorten papier. Maar ook die ga ik niet gebruiken. Dat had de vorige namelijk ook al. Maar dan vergeet ik weer in welke la wat zat. Zo onhandig!

Zaterdag is het zover...Een stuk of dertien Enjoyers gaan zich aansluiten bij mensen van het rijk om gezamenlijk een flink aantal nummers uit 'The West Side Story' in te studeren. De dag begint vroeg. Om 9 uur vertrekken we naar Den Haag waar een uur later de repetities gaan beginnen. Op het programma staan: Something's Coming/ Tonight/ Maria/One Hand, One Heart/I Feel Pretty/ Cool/ America/ Gee, Officer Krupke/ en nog een keertje Tonight maar nu anders gearrangeerd. Als finalenummer. Repeteren, repeteren, repeteren! Tussendoor nog even lunchen. En dan om 17.00 is het optreden. Voor ieder die ons maar wil horen! Gratis en voor niks! Dus wie zin en tijd heeft: zaterdag, 27 september 2014, 17.00 uur, Gebouw Duitse Kerk, Blijenburg 5, in Den Haag (zijstraat van de Herengracht) Komt allen! ;-)

Bovenstaand een scrap van achternichtje Joséphine. Gemaakt voor een wedstrijd op de scrapbookflairsite. Wat een beauty is ze toch....

Geen opmerkingen: