maandag 1 september 2014

Wist je dat.....


Wist je dat.... de glossy van 25 jaar Enjoy af is?? Hij bestaat uit 52 bladzijden vol met foto's en verhalen van de afgelopen 25 jaar! Een proefexemplaar is inmiddels besteld. Ben er benieuwd naar. Er is heel veel werk in gaan zitten. Meer dan ik aanvankelijk dacht. Maar het resultaat mag er zijn!

Wist je dat... ik een gesprongen spatader in mijn vingertop heb? Nooit geweten dat zoiets bestond maar ik heb er behoorlijk last van. Volgende week word ik eraan geopereerd door de plastisch chirurg. De dermatoloog durfde het klusje niet aan aangezien er veel zenuwen op die plek aanwezig zijn. Hij was bang dat ik dan misschien geen gevoel meer in mijn vingertop zou hebben. Nou ja, het maakt mij niet uit wie er gaat snijden... als het maar gebeurt!

Wist je dat... mijn bloeddruk nog steeds te hoog is? Hopla, weer een pil erbij, Enalapril. Kan ik op zich goed tegen ware het niet dat ik er een kriebelhoestje van krijg. Vervelend met zingen... ik kijk het nog even aan of het minder wordt. Anders wil ik een andere.

Wist je dat... op de dag dat mijn zus jarig is, 28 augustus, ons nieuwe achterneefje Patryk geboren is?
Welkom op de wereld, lief knulletje! (ik heb al wat foto's gezien)

Wist je dat....Suzanne's dochter afgelopen zaterdag getrouwd is? En dat ik het zo leuk vind dat ze ervoor (tijdens de voorbereidingen), op de dag zelf en de dag erna steeds foto's en filmpjes liet zien? Zo was ik er een beetje bij!:-)

Wist je ook dat... Jan en ik afgelopen weekend naar de hei zijn geweest? We logeerden in Hotel de Roskam in Rheden.  Prettig hotel. Tip: neem net als wij een waterkokertje mee! En een stekkerdoos!
We hebben echt HEERLIJK gegeten in Grand Bistro 1688. Een aanrader!! Vrijdag hebben we nog een korte wandeling over de Posbank gemaakt. Mooi gebied, hoor! Zaterdag was regenachtig. We hadden het plan om een bepaalde route te gaan lopen maar dat viel in het water. Een autorit over de hei was ook mooi genoeg. Gisteren hebben we de route nog wel gelopen. De zon scheen toen nog. Dat werd later wel anders. Weer hoosbuien! Maar goed. Niks aan te doen. Het was toch leuk om weer eens even op de hei te zijn.
Hier is nog een filmpje met foto's...


Geen opmerkingen: