maandag 15 december 2014

Twee jarige jetjes.....

En er werden afgelopen weekend ook nog eens twee verjaardagen gevierd! Achternichtjes Ilena en Joséphine vierden respectievelijk hun derde en zesde verjaardag! Ze worden groot!
Ilena woont niet echt naast de deur dus Jan is daar even alleen naartoe gereden. Hij hoefde zich toch niet echt voortebereiden op het kerstgala. Zijn pak, overhemd, strik, sokken, riem hingen al klaar. Kwestie van aantrekken en hop, meneer kan naar het bal. Maar wij dames....pfff. Nageltjes moesten in de lak. Kleurtjes ogenschaduw moesten worden getest. Haartjes moesten in de plooi. Opgestoken kapsels werden uitgezocht op Pinterest en uitgeprobeerd met Mariska's haar. Aj, teveel lagen in haar haar, dus moest er wat anders gefabriceerd worden. Glitterhaarspray moest nog even op een holletje gekocht worden, want dat zou wel een kerstelijk effect geven. Panties moesten op- en uitgezocht worden. Niet elke zwarte panty bleek geschikt. Te groot, te klein, te dik, te dun. Moest ook nog eentje zonder gaten en ladders zijn! Panties en ik gaan sowieso niet goed samen! :-/ Maar goed, vandaar dus dat Jan maar even alleen naar Ilena's verjaardag ging.... :-)

Joséphientje vierde gistermiddag haar verjaardag. Ook al weer zes jaar! En je ziet haar ineens zo groeien! Kleine meisjes worden groot. Haar kinderfeestje had ze al achter de rug. Lekker spelen in Ballorig. En vandaag viert ze nogmaals haar verjaardag op school. Heerlijk, toch, om nog jong te zijn? Je hoeft nergens aan te denken. Alleen maar aanwezig zijn op je eigen feestje!... :-) Hieperdepiep hoera!

Geen opmerkingen: