zondag 8 maart 2015

Zingen in Delft en gezang in Den Haag...

King's Singers

Afgelopen donderdagmiddag heb ik met Enjoy gezongen in WZC Stefanna in Delft. Enjoy was wel in afgeslankte vorm, want ja...donderdagmiddag... we zijn niet allemaal ' ladies of leisure', niet waar...er moest hier en daar ook nog gewerkt worden! 
We werden ontvangen met thee/koffie/limonade. En na ons gelaafd te hebben gingen we van start. De zaal zal vol. Meer publiek dan dat je op een zondag hebt. Dan krijgen ze waarschijnlijk zelf visite.
We hebben ons best gedaan. En alles uit het hoofd! En dat ging best goed. Ok, niet overal...:-) Zelf was ik ineens een hele lap tekst kwijt bij ' I Know Him So Well'. Normaal gaat dat goed, maar deze keer gebaarde Peter tijdens het nummer dat we meer naar voren moesten lopen (we deden de choreografie erbij). En weg waren mijn woorden! Ik kan geen twee dingen tegelijk, blijkt maar weer.... 
Het publiek deed leuk mee met verschillende nummers. Het werd een leuke ontspannen, maar wel bloedhete, uitvoering. Daar doen we het voor!

Gisteravond zijn Jan en ik naar Den Haag getogen voor een concert van de King's Singers in de Dr. Anton Philipszaal. De kaartjes had ik de dag ervoor met korting kunnen bemachtigen via de nieuwsbrief van de Supervoices. Wow, als we het dan toch over zingen hebben: zij kunnen ECHT zingen! Geweldig! Alles a capella, alles bloedzuiver, alles spatgelijk. Op het repertoire stond deze keer ' American Songbook'. Nummers uit de jaren 20, 30, 40 en 50 van de gebroeders Gershwin, Rodgers & Hart, Cole Porter
'Cry me a River' hebben ze zo mooi gezongen! Kippenvel! Het was weer een mooie avond. We hebben genoten. 

Geen opmerkingen: