donderdag 16 april 2015

Zelden zoiets gezien...



'Zelden zoiets gezien' is de nieuwe show van Bert Visscher waar we gisteren naartoe zijn geweest. 
Inderdaad: zelden zo'n druk mannetje gezien. Het is al vermoeiend om naar hem te kijken en om hem rond te zien springen op het podium. Laat staan om naar hem te luisteren. De grappen rolden als een lawine uit zijn mond. Wat een druktemaker. Maar wel een hilarische! We hebben ons (Alex en Mariska waren er ook bij) weer flink vermaakt. Altijd leuk zo'n avondje.
Volgende maand nog één voorstelling en dan zit het theaterseizoen er al weer op. Ik weet niet hoe het volgende seizoen gaat verlopen. Ik las dat ze het weer anders gaan aanpakken: je zult nu 'StadstheaterVrienden' moeten worden (á 30 euro extra per seizoen en zelfs 50 euro met partner!..kassa!) wil je vroeg kaartjes willen bestellen en de beste plaatsen hebben. Mwahh, ik zie dit echt als een verkapte prijsverhoging. Ik wil daar niet aan mee doen, dus ik kijk eerst het volgend seizoen nog even de kat uit de boom. Kan ik dan alleen nog maar baggerplekken bemachtigen, dan hou ik het voor gezien. Maar misschien valt het mee. We zullen zien, we zullen zien.

Over 'zelden zoiets gezien' te hebben.... nog zoiets. Ik had bij de Action twee solar hanglampjes voor in de tuin gekocht. Kostten een drol. Leuke ouderwetse (ik ben nou eenmaal niet strak en hip) lantaarntjes voor aan de muur. En inderdaad, Jan heeft ze al opgehangen en ze staan leuk. Branden zodra de schemer losbarst mooi in wit. Helemaal goed.
Kom ik bij de Wibra hetzelfde lantaarnmodel tegen, maar dan hangend aan een haak voor in de grond. Kostte ook maar een schijntje. Alle 7 heb ik ze in elkaar gezet en uitgezet in de tuin. Staat leuk! Tot het begon te schemeren....Vol verwachting klopte mijn hartje. De eerste ging aan: blauw licht! Huh?? De tweede ging aan: groen licht! Pardon?? Rood licht! Geel licht! Geen wit licht te bekennen! Krijg nou de tandjes! En het erge is: ze veranderen elke paar sekonden ook nog eens van kleur! Hahahaha, ik heb een kermistuin! Een kitscherige tokkie tuin! Nee, ik zeg het verkeerd: een FEESTELIJKE tuin! :-)
Stiekem vind ik het nog leuk ook...... ;-)

Geen opmerkingen: