woensdag 23 december 2015

Mincemeat pies en goed nieuws!



Op BBC zie je altijd zulke leuke kerstrecepten voorbij komen. Ook van die kleine 'mincemeat pies'. Suzanne had ze alweer gebakken. Dat werkt aanstekelijk! Dat wilde ik ook wel eens proberen. Ze heeft me verteld wat ik ervoor nodig had en heeft me haar recept gegeven.
Op naar de Marks and Spencer in Den Haag voor een paar potten mincemeat. Check! Helaas hadden ze niet zo'n speciale bun-tin voorradig (met een muffinvorm worden ze te groot), dus die heb ik via het internet besteld.
Vanmiddag heb ik de eerste lading (24) gebakken. En oh, wat ruikt het hier weer lekker! En wat zijn ze goed gelukt! Maris en ik hebben net twee, (per ongeluk/express half laten vallen, dus niet meer perfecte), taartjes gegeten. Smul. Morgen bak ik de volgende lading. En dan maak ik ook gelijk stoofpeertjes. Laat de kerst maar komen! :-)

Goed nieuws! Jan heeft een baan! Wat is dat ineens snel gegaan!.... Afgelopen donderdag kwam er een telefoontje van een recruiter die Jan's profiel op Linkedin had zien staan. Of hij interesse had in een baan bij een Indiaas software bedrijf. (De ironie: eerst bij Reaal weg moeten omdat zijn werk overgenomen werd door een indiaas bedrijf en nu in dienst bij een ander indiaas bedrijf) Donderdagmiddag was er al een telefoongesprek in het engels met de opdrachtgever om Jan's taalvaardigheid te testen. Vrijdag een skype-gesprek met nog twee managers..... vrijdagmiddag weer een telefoontje van de recruter dat hij al een positief terugbericht had gehad en dat Jan dinsdagmiddag in Eindhoven werd verwacht voor een face-to-face gesprek. En het klikt aan alle kanten! Begin januari kan ie beginnen! De eerste drie maanden via dat recruiteringsburo en daarna in dienst bij Wipro.
De nieuwe baan sluit bijna naadloos aan bij zijn vorige. Hij kan putten uit zijn jarenlange Cobol ervaring EN hij krijgt de kans om zijn nieuwe vaardigheden aan te spreken! Fijn toch! :-)
Zo zie je maar weer: alles komt altijd goed!
Fijne kerstdagen allemaal!

Geen opmerkingen: