woensdag 2 december 2015

Vol van mijn wol!

Hoe blij kan een mens zijn met wat bolletjes wol? Heel blij dus! Op zoek op de website van Pera en Pasha naar haakringetjes toch nog maar eens gekeken bij mijn favoriete wolletje. Huh? Ineens weer 7 op voorraad?? Huh? En ik ben niet gebeld?? Klopt dit wel? Ze zouden toch over 3 à 4 weken pas binnenkomen?? Zelf maar eens bellen... Ja, hoor, ze hadden ze onverwacht weer binnengekregen. Dus hup, in de auto gesprongen en ernaartoe. Werkelijk prachtige kleurnuances! Ben er helemaal een beetje verliefd op. En zeker toen ik in de la nog een pauwenveerclip vond. In exact dezelfde kleurtjes. Oeeeh, dat zal gaaf staan op mijn muts/hoed!! Na sinterklaas ga ik eraan beginnen. Eerst moet er nog een gehaakte ketting af. Wordt ook leuk. Denk ik. Gemaakt met een beetje van Mariska's donkerrode glitterwolletje dat ze met haar verjaardag kreeg.

En? Zijn jullie al klaar voor Sinterklaas? Ik wel.
Dit jaar gaan we voor het eerst dat dobbelspel doen. Kijken hoe dat is/gaat. Ik weet wel dat het een stuk relaxter is als je maar 3 kadootjes hoeft te verzinnen en te kopen! Gauw klaar, zeg! Het scheelt ook dat je geen gedichten hoeft te maken. Alleen een kwestie van bruinebonensoep maken en klaar is Ineke. Ook wel eens prettig! :-)
Vanmorgen, gelukkig VOOR sinterklaas en kerst, is mijn bloedsuikerspiegel (6,7) en mijn bloeddruk gemeten (125/75). Kan het nog mooier?? Dacht ut niet! Hier zit een tevreden mens! :-) Laat de feestdagen maar komen!

Geen opmerkingen: