dinsdag 12 januari 2016

Cloris, Top 2000 Live Band, Enjoy....

En inderdaad, de waarden van Cloris' schildklier waren ietwat verhoogd. Nog niet zo hoog dat hij aan de medicijnen moet. Het kan in zijn geval nog verholpen worden met speciaal YD voer. Op dieet dus. Inmiddels voel ik me een politieagent die het voederen der dieren in goede banen leidt. Onhandig, hoor, als beide katten elkaar met argusogen in de gaten houden en het liefst uit elkaars bakje eten. Want stel je voor dat daar nog iets veel lekkerders in zit! ;-)

Begin januari zijn Jan en ik weer naar de Top 2000 Live Band geweest. Ondanks dat het dit jaar net even anders was dan vorige jaren (andere zangeres) hebben we het toch prima naar onze zin gehad. Ik vind het een geweldige band. Ook dit jaar hadden ze weer goede nummers. Zelfs Hello van Adele werd nu al gezongen.
Ons theaterseizoen is hierna alweer over. We hebben een beetje pech gehad. Eerst hadden we kaartjes voor in het stadstheater voor de musical 'Beauty and the Beast'. Die werden geannuleerd aangezien de hele show te groot zou worden en verplaatst werd naar het Circustheater. We hadden kaartjes voor Sjaak Bral. Maar later bleek op die avond ook het kerstgala van de dansschool te zijn. Dus hebben wij zelf die kaartjes geannuleerd. En nu gaat ook de voorstelling van Youp van't Hek niet door in februari.... Wel logisch en begrijpelijk natuurlijk, maar toch.

Met Enjoy hebben we weer gezongen op de nieuwjaarsreceptie van de buurtvereniging. Dat ging niet helemaal van een leien dakje. Hier en daar ging er wel eens wat fout. Nou ja, de volgende keer beter. Ik kan er niet over wakker liggen. De bitterballen waren lekker in ieder geval. :-)
Op 28 januari gaan we starten met een nieuwe workshop: The Sound of the Sixties. Met nummers van the Kinks, the Beach Boys, the Monkees, the Beatles en the Rolling Stones.
Wil je aanmelden, ga dan naar de website van Enjoy. Wil je meer informatie ga dan naar deze website....

Geen opmerkingen: