woensdag 4 mei 2016

Daar is de lenteschilder!.....


De eerste bestellingen uit China druppelen al binnen! Zo snel heb ik het nog nooit meegemaakt! Nog niet alles is binnen. Da's weer het nadeel van het bestellen bij veel verschillende winkeltjes. Ik hoef er gelukkig niet voor thuis te blijven: alles wat er nog moet komen past door de brievenbus. Elke dag weer spannend. (ik krijg graag leuke post!)

Bovenstaande scrap had ik speciaal gemaakt voor een wedstrijdje op de ScrapBook Flair site...vergeet ik het hele ding te uploaden. Nou ja, zeg. Gemiste winkans.... En dan ben je met die foto's van Kreta bezig, en dan denk je weer even terug aan de vakanties. En dan heb je wel weer zin. Maar voorlopig zijn er nog geen plannen. Jan heeft nog steeds geen vaste aanstelling. Geen vaste en geen tijdelijke. En zolang hij zzp'er is (tegen wil en dank) neemt hij geen vrij. Kan natuurlijk wel, maar dat doet ie dan weer niet. En er komt nu nog meer rompslomp op zijn weg nu de VAR per 1 mei afgeschaft is. Moeten er weer nieuwe contracten opgesteld worden.... Nou ja, komt tijd, komt raad, zeggen ze. We zien wel.

Intussen ga ik dan maar de badkamer opknappen. Sommige leidingen beginnen al aardig te verkleuren en hier en daar begint ook verf af te brokkelen. Tijd voor de lenteschilder! Kleurencombinatie: zee- met limegroen. Fris en fruitig. Her en der ben ik al spulletjes aan het verzamelen. Verf moet nog gemengd worden. Er moet nog een nieuwe spiegel komen. En ik wil fancy trekkoorden aan de lichtschakelaars.
Hier in Nederland hebben ze alleen maar van die doodgewone trektouwtjes met zo'n lullig plastic hulsje. Ik wil mooie! Zelfs AliExpress heeft ze niet. Ik ga binnenkort maar eens buurten bij Ikea. Je weet maar nooit. En anders ga ik ze gewoon halen in Engeland. Daar hebben ze ze zeker! :-) Heb ik gelijk een goeie smoes om Suzanne te bezoeken!

Maar goed. Ik ga eens aan het eten beginnen. Geen tijd meer voor nieuwtjes. Terwijl er toch zo'n leuk nieuw nieuwtje is: we krijgen gezinsuitbreiding! Daarover volgende keer meer! :-) *juich, juich* :-)

Geen opmerkingen: