donderdag 9 februari 2017

Over mysterieuze doosjes en lekker zingen....

Nou, deze week heb ik wel vaak genoeg gezongen. Eerst afgelopen zondag in huize Vredenburch in Rijswijk. De ontvangst was zoals altijd uitstekend met koffie/thee, koekjes en limonade. En het publiek is ook altijd weer enthousiast. En daar doe je het voor, natuurlijk. (nee, niet voor de schaal met bitterballen die in de pauze rondging en niet voor de roos die we allen na afloop meekregen) ;-)
Na afloop ben ik thee gaan drinken bij mijn zus waar ik, toch wel doodmoe, op de bank neerplofte. Ik bekeek mijn mobieltje eens. Hee, wat was dat nou weer voor een foto die ik van Mariska doorgestuurd had gekregen..... Een doosje met ' You and Me forever' erop? Verder niks erbij? Huh? Wat is dit? Zit daar een ring in? Heeft ze een aanzoek gehad??? Gaan we nou voor een trouwjurk shoppen??? Is het wel een doosje?? Of is het zo'n blokje met van die plakbriefjes? Vertel, vertel.... :-)
Nou, ze hebben nog geen grootse plannen. Ze hebben alleen vriendschapsringen gekocht. Leuk! (Mag ook wel na 6½ jaar verkering). En het leek Alex wel leuk om mij d.m.v. die foto een beetje op te fokken, omdat hij wel weet hoe ik meestal reageer. Tsssss. :-)) Missie geslaagd....

En tussen de Zumba (puf, hijg) en het stijldansen in (puf, hijg) hebben we ook weer geoefend voor de Scratch. Weer meer gekletst, dat is waar. We hebben ook afgesproken dat we eens een Mozart middagje gaan organiseren. Gewoon om te kijken of het misschien leuk zou zijn om volgend jaar eens het Requiem uit te voeren in Leiden. Kijken of de alt partij ons een beetje ligt. De sopraan partij klinkt wel errug hoog! Er zijn zat filmpjes op Youtube waar we eens mee kunnen oefenen. Gewoon eens aan Mozart ruiken. Kijken of hij niet te stoffig is. Een beetje afwisseling! Een beetje uitdaging!

En vanmorgen was het tijd voor de nieuwe workshop 'Eurovisie Songfestival' bij Enjoy. We zijn voorlopig gestart met een drietal nummers: Power To All Our Friends van Cliff Richard, Love Shine A Light van Katherina and the Waves en Halleluja van Milk and Honey. Die laatste is niet echt favoriet bij mij....beetje een zeiknummer vind ik persoonlijk....maar ik sla me er wel doorheen. Misschien wordt het nog wel wat.
We zijn al behoorlijk opgeschoten met het instuderen. Rap tempootje. Wel zo prettig.
Ben benieuwd naar de rest van de nummers. Er komt, dacht ik in de wandelgangen te hebben gehoord, nog een Johnny Logannetje aan.... Duim, duim....

Geen opmerkingen: