vrijdag 27 oktober 2017

Guido Weijers....

Het kan verkeren in het leven. Alex en Joris horen nu in San Fransisco te zitten voor dat event dat ze graag wilden bijwonen. Maar helaas, dat seminar is afgelast vanwege de bosbranden die er woedden in de omgeving. Tja, wat moesten ze dan? Wel gaan, maar dan alleen voor een vakantie? Wikken, wegen. Ze hebben het druk zat, dus toch maar de boel afgezegd. Kostte wel de vliegtickets, maar ja, de rest kon wel geannuleerd worden. Zo jammer. Volgende keer beter, hoop ik.
Nu kon hij wel Mariska's verjaardag meevieren. Woensdagochtend vroeg kwamen ze hier langs met een zelfgemaakte Franse appeltaart. Smul. Jan kon ook nog een hapje mee prikken want hij werkt die dag thuis. Kwam allemaal goed uit zo.
Gisteravond zijn we met z'n viertjes naar de tryout van de Oudejaarsconference geweest van Guido Weijers. Daar zaten wel grappig grappen tussen. Niet alles was even leuk. Maar het is dan ook een tryout. Was wel enorm druk, zeg. Poeh.
Het stadstheater heeft een grondige verbouwing ondergaan. Op zich mooi, maar de garderobe zit nu op een onlogische plek. Eén grote chaos als je vanaf het balkon de trap neerdaalt..... opstoppingen, filevormingen. Mwah...
Zo, en nu is het alweer vrijdag. Vanmiddag maar eens behang af gaan krabben bij moeder's thuis..... Er gaat opgeknapt worden. Er moet een frisse wind doorheen....

Geen opmerkingen: